fbpx
Motivul posibil pentru care Telegram a depasit miliardul de descarcari

Motivul posibil pentru care Telegram a depasit miliardul de descarcari

Aplicatia de mesagerie Telegram a depasit miliardul de descarcari, conform unei noi stiri. Unii au speculat motivul pentru care aplicatia de mesagerie a depasit 1 miliard de descarcari. Dar conform unei stiri de TechCrunch, e posibil ca numarul de descarcari nu e acelasi cu numarul de utilizatori activi.

La inceputul anului, compania WhatsApp din Statele Unite a prezentat o noua politica de confidentialitate pe care utilizatorii au considerat-o controversata.

CITESTE SI:  Ce defect de securitate au aplicatiile WhatsApp si Telegram

Din acest motiv, o multime de utilizatori au explorat platforme de mesagerie alternative mai axate pe confidentialitate decat WhatsApp, iar Telegram e una dintre acelea.

Conform companiei, la apogeul controversei, 25 de milioane de oameni s-au inscris pe Telegram in 72 de ore. Conform celor mai recente date, aplicatia a depasit 1 miliard de descarcari.

Potrivit Sensor Tower, serviciul a fost capabil de aceasta realizare la 8 ani de la lansare, acest serviciu lansandu-se in 2013. Nu suntem siguri daca politica controversata a WhatsApp a fost cea care a contribuit la cresterea Telegram, sau daca acest serviciu depasea 1 miliard de descarcari si fara asta, dar e totusi o realizare importanta.

CITESTE SI:  Noua aplicatie de mesagerie cu criptare end-to-end

Cu toate acestea, conform TechCrunch, numarul de instalari nu e neaparat acelasi lucru precum numarul de utilizatori activi ai aplicatiei de mesagerie.

Asta pentru ca unii utilizatorii ar putea descarca si instala aplicatia iar apoi sa decida sa o dezinstaleze. Oricum, e posibil ca Telegram a beneficiat de pe urma politicii controversate a WhatsApp.

CITESTE SI:  Momentul pana la care WhatsApp extinde suportul pentru dispozitivele BlackBerry si Nokia

Anterior, au aparut stiri conform carora milioane de utilizatori au renuntat la WhatsApp din cauza acelei politici. Ce parere ai despre asta? Crezi ca cresterea fenomenala a aplicatiei de mesagerie Telegram se datoreaza companiei WhatsApp?