fbpx

Motivul posibil pentru care productia lui iPhone XR a fost redusa

Motivul posibil pentru care productia lui iPhone XR a fost redusa

Jun Zhang de la Rosenblatt a abordat stirile conform carora Apple reduce productia smartphone-ului iPhone XR. Acesta a avertizat asupra reducerilor ulterioare ale productiei si a posibilelor probleme de aprovizionare.

S-a spus initial ca iPhone XR va fi smartphone-ul Apple al anului 2018 si ca se va vinde bine. Stirile initiale chiar spuneau ca l-a depasit pe iPhone 8 in ceea ce priveste numarul precomenzilor.

Cu toate acestea, o stire recenta a dezvaluit ca Apple a anulat intensificarea productiei pentru acest smartphone, ceea ce a dus la speculatia ca poate iPhone XR nu se vinde la fel de bine pe cat au crezut unii.

CITESTE SI:  Ce performanta ar avea cipul A14X Bionic al noilor Mac-uri Apple

Ramane de vazut daca aceasta speculatie este una adevarata sau nu. Dar conform unei stiri de Apple 3.0 care l-a citat pe analistul Jun Zhang de la Rosenblatt, reducerea productiei smartphone-ului ar putea fi cauzata de problemele de calitate cu circuitele imprimate, motiv pentru care Apple ar fi anulat intensificarea productiei smartphone-ului pana ce rezolva problema.

CITESTE SI:  Caracteristicile sistemului de operare watchOS 4 si data de lansare au fost confirmate

Potrivit lui Jun Zhang, “Credem ca o parte din livrarile de circuite imprimate s-au redus rapid in aceasta saptamana. Acest lucru ar putea fi atribuit problemelor de calitate de la Skyworks. Credem ca aceasta reducere a productiei lui iPhone XR de catre Apple ar putea fi atribuita problemelor de calitate descoperite recent”.

Cu toate acestea, ar trebui sa retineti ca nu prea am auzit nicio reclamatie cu privire la probleme de calitate majore ale smartphone-ului iPhone XR aflat in productie, in ciuda faptului ca circuitele imprimate sunt lucruri foarte importante in electronicele noastre.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy J7 Prime si Galaxy J5 Prime au fost lansate in India

Este posibil ca nu exista nicio problema si ca circuitele pur si simplu nu se ridicau la standardele companiei Apple. Oricum ar fi, din moment ce compania nu va mai anunta cat de multe smartphone-uri vinde, presupunem ca nu vom sti niciodata cu certitudine cat de bine s-a vandut iPhone XR.