fbpx

Motivul posibil pentru care jocurile LEGO “Lord of the Rings” au fost retrase din magazinele online

Motivul posibil pentru care jocurile LEGO Lord of the Rings au fost retrase din magazinele online

Niste vesti nu tocmai bune pentru fanii LEGO, Stapanul Inelelor si cumparaturi: Warner Bros. nu ne mai permite sa cumparam jocurile “The Lord of the Rings” si “The Hobbit”, posibil niciodata.

Povestea se pare ca a inceput cand cele doua au inceput sa fie gratuite pe Humble Store. Se pare ca acesta a fost un ultim efort de a le oferi oamenilor inainte de a disparea.

Warner Bros. a retras jocurile “The Lego: Lord of the Rings” si “Lego: The Hobbit” din magazinele online fara sa ofere un motiv bun. Chiar daca acestea inca pot fi gasite pe magazinul online Steam, nu mai exista linkurile de cumparare.

CITESTE SI:  O femeie din China a orbit dupa ce a jucat jocuri mobile pentru o zi intreaga

Warner Bros. a retras  “The Lego: Lord of the Rings” si “Lego: The Hobbit” din magazinele online fara sa ofere explicatii prea bune. Se speculeaza ca poate licentele pentru aceste jocuri au expirat, dar acest lucru nu a fost confirmat.

Ambele jocuri, bazate pe cartile populare ale lui Tolkien, au fost dezvoltate un studio din Marea Britanie care se numeste Traveller’s Tales. Acestea au fost publicate de Warner Bros.

CITESTE SI:  Microsoft este mandra de pretul consolei de jocuri Xbox One X

“Lego: The Hobbit” a acoperit numai primele doua filme din trilogia lui Peter Jackson, iar continutul descarcabil (expansiune a jocului) care ar fi adaugat The Battle of the Five Armies nu a mai aparut.

S-a precizat in luna decembrie a anului trecut ca ambele jocuri erau gratuite pe magazinul online Humble Store, ceea ce a alimentat zvonurile ca poate Warner Bros. renunta la ele pe motiv ca nu genereaza o cerere suficient de mare.

CITESTE SI:  Un mall din China are spatii de jocuri pentru sotii plictisiti

Aceste jocuri exista de ceva timp. Dar avand in vedere ca alte titluri Lego exista de mai mult timp, este clar ca ceva nu-i in regula. Warner Bros. a spus doar ca cei care detin copii ale “The Lord of the Rings” si “The Hobbit” le vor putea descarca inca, dar ceilalti ar putea fi nevoiti sa cumpere o copie fizica.