Motivul posibil pentru care Instagram a ajuns la un numar urias de utilizatori

Motivul posibil pentru care Instagram a ajuns la un numar urias de utilizatori

Instagram a anuntat la un eveniment intern ca a ajuns la un numar foarte mare de utilizatori din intreaga lume. A avut 800 de milioane de utilizatori in luna septembrie a anului trecut. Aplicatia mentine o crestere constanta de 200 de milioane de oameni de la an la an, se pare.

Un alt serviciu detinut de Facebook a depasit acum un miliard. De utilizatori, evident. Instagram a dezvaluit in cadrul unui eveniment ca serviciul de partajare a fotografiilor si clipurilor video are acum un numar de peste 1 miliard de utilizatori in toata lumea.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

Ultima data cand am auzit date privind numarul de utilizatori a fost in septembrie 2017, cand serviciul avea 800 de milioane de oameni. Asadar, serviciul a castigat 200 de milioane de oameni in comparatie cu anul precedent.

Se pare ca compania si-a mentinut rata de crestere de aproximativ 200 de milioane de oameni pe an in aceasta perioada. S-a spus anul trecut ca motivul cresterii utilizarii a fost determinat de caracteristica Stories a Instagram care a fost mai mult sau mai putin copiata de la Snapchat.

CITESTE SI:  Apple Watch cu LTE va functiona numai in tara de unde l-ati cumparat

Nu este clar cum a adaugat aceasta caracteristica inca 200 de milioane de oameni la Instagram. Serviciul Instagram si-a extins caracteristicile pe care le ofera, permitand oamenilor sa adauge sondaje, slide-uri emoji si GIF-uri.

Este clar insa ca directia pe care Instagram a avut-o in ultimii ani a dat roade pentru companie. Este in continua crestere, lasand in urma Snapchat intr-un nor de praf.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S5 are mai putin succes decat S4

Snapchat continua sa incerce sa creasca numarul de utilizatori care a fost fixat recent la 191 de milioane. Utilizatorii activi zilnici ai Instagram sunt probabil mai multi si cu siguranta nu arata semne de incetinire. Cine stie la ce numar va ajunge acest serviciu – detinut de compania Facebook – in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *