fbpx
Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

CEO-ul Xiaomi a stat la o mica discutie cu jurnalistii si a spus ca primul telefon al companiei cu cipul Snapdragon 845 va fi Mi 7. Acesta a mai spus ca, desi are in vedere o lansare in Statele Unite, va fi nevoie de o pregatire atenta mai intai.

Asa cum poate ati auzit, producatorul chinez de telefoane Xiaomi intentioneaza sa-si aduca telefoanele in Statele Unite. Nu suntem prea siguri cand se va intampla asta, dar compania are de gand acest lucru in viitor.

CITESTE SI:  HTC One M9 Plus cu display de 5,2 inch se pare

Ar putea fi anul viitor? Desi este posibil, comentariile recente ale companiei Xiaomi nu par deosebit de optimiste. In timpul unui interviu cu mai multi jurnalisti, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a dezvaluit ca nu sunt 100% pregatiti pentru o lansare in Statele Unite a telefoanelor, inca.

Lei Jun mentioneaza ca Xiaomi inca isi doreste sa-si lanseze telefoanele pe piata din Statele Unite, dar spune ca va avea nevoie de o pregatire atenta inainte de a trece la acest pas, desi acesta nu a intrat in detalii.

CITESTE SI:  Rolul smartphone-urilor noastre la parcurile tematice Disney World

CEO-ul a fost citat spunand, “Speram sa fie un succes imediat in Statele Unite, asa ca avem nevoie de mult timp si de o pregatire atenta pentru a realiza acest lucru”.

Recent, am auzit ca compania intentiona sa-si lanseze telefoanele in Statele Unite in urmatorii 1-2 ani si este clar ca nu pare a fi mult mai aproape. Va fi interesant sa vedem cum se va descurca Xiaomi daca se va lansa pe piata din Statele Unite.

CITESTE SI:  Viitorul Galaxy Fold va folosi un ecran de neinteles

Telefoanele Xiaomi sunt cunoscute pentru ca sunt destul de accesibile ca pret, iar acestea au fost bine primite in Asia, acolo unde acestea sunt o alegere populara. Cu toate acestea, venirea in Statele Unite inseamna o piata de telefoane complet diferita.

Sa nu mai spunem ca exista multi rivali de care trebuie sa tina cont, cum ar fi Apple si Samsung, precum si alti rivali chinezi, cum ar fi Huawei, de care Xiaomi va trebui sa se ocupe.