fbpx

Motivul pentru care suportul jocului FIFA Mobile pentru Windows Phone se va incheia

Motivul pentru care suportul jocului FIFA Mobile pentru Windows Phone se va incheia

FIFA Mobile este inca prezent pe Windows Store, dar acolo spune ca suportul pentru Windows Phone va fi incheiat in curand. Intr-o postare pe Facebook, EA a spus ca FIFA Mobile va fi complet retras in mai putin de trei luni. EA a adaugat ca, “Nu vom mai oferi suport sau update-uri online pentru acest joc. Decizia de a retrage jocuri niciodata nu este una usoara”.

Iata inca o aplicatie careia proprietarii de Windows Phone trebui sa-i zica “pa”. EA Sports a confirmat ca isi incheie suportul pentru FIFA Mobile pe sistemul de operare detinut de Microsoft, mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Un patent al Apple preluat de la Kodak te va ajuta sa faci selfie-uri mai bune

Compania a lansat acest joc pentru dispozitivele mobile anul trecut. Aceasta “cu totul noua experienta de fotbal construita pentru jucatorul mobil” a fost lansata pentru iOS, Android si Windows Phone in octombrie 2016.

Dar iteratia pentru sistemul de operare detinut de compania din Redmond va disparea. EA confirmat printr-o postare pe Facebook ca are de gand sa renunte complet la suportul pentru jocul FIFA Mobile pentru Windows Phone in mai putin de trei luni.

CITESTE SI:  Ce producator de imprimante dezactiveaza cartusele neoficiale mai ieftine

“Pe data de 7 noiembrie, vom inchide toate functiile online pentru FIFA Mobile pentru dispozitivele mobile Windows”, scria in postare. Adaugand ca decizia de a retrage jocuri “niciodata nu este una usoara”, EA Sports confirma ca nu mai are de gand sa ofere suport sau update-uri online pentru acest joc.

FIFA Mobile continua sa fie disponibil pentru platformele rivale. Jocul in sine nu va disparea prea curand. Doar ca nu prea are logica pentru EA sa continue sa-l pastreze pentru acea platforma.

CITESTE SI:  Se asteapta ca Samsung va vinde 45 de milioane de smartphone-uri Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Asta nu este surprinzator deloc, avand in vedere ca Windows Phone totalizeaza acum doar 0,1% din piata globala de smartphone-uri. Exista un stimulent mic pentru EA Sports sa continue sa ofere suport pentru FIFA Mobile pentru o platforma care este aproape moarta.