fbpx
Motivul pentru care productia consolei de jocuri Nintendo New 3DS a luat sfarsit

Motivul pentru care productia consolei de jocuri Nintendo New 3DS a luat sfarsit

Productia consolei de jocuri New 3DS s-a incheiat in Japonia, potrivit Nintendo. Aceasta oprire a productiei cuprinde toate culorile dispozitivul upgradat de gaming, dar nu toate modelele.

Exista doua versiuni ale acelui dispozitiv disponibile in prezent: New 3DS si New 3DS XL. Versiunea simpla este mai mica si are capace interchimbabile si butoane colorate.

S-au speculat foarte multe in legatura cu viitorul consolei de jocuri Nintendo New 3DS. Desi compania japoneza a declarat ca va sustine platforma, compania a anuntat numai trei noi titluri de jocuri pentru New 3DS la conventia de gaming E3 2017.

CITESTE SI:  Cum va determina Facebook ca comentariile publice afisate sa fie mai de calitate

Acest lucru i-a facut pe oameni sa creada ca sfarsitul era aproape pentru dispozitiv. Compania a confirmat asta acum. Compania a anuntat pe site-ul sau japonez ca a oprit productia consolei de jocuri Nintendo 3DS.

Se poate ca compania japoneza nu doreste sa mai pastreze dispozitivul prin preajma, avand in vedere ca noua sa consola de jocuri, Nintendo Switch, poate functiona atat ca si ca dispozitiv care se poate conecta la televizor, cat si ca dispozitiv portabil de gaming.

CITESTE SI:  Cum e noua consola Nintendo Switch Lite anuntata oficial

Cu siguranta compania ar vrea mai degraba ca oamenii sa cumpere acest dispozitiv si nu unul mai vechi. Acestea fiind spuse, nu este surprinzator sa vedem ca compania a decis sa opreasca productia dispozitivului Nintendo New 3DS.

Consola de jocuri are aproape 3 ani vechime si pierde la capitolul vanzari in favoarea dispozitivului 2DS XL al companiei. Aceasta este o optiune mai moderna, iar clientii vor opta probabil pentru aceea chiar daca nu ofera efectele 3D ale acestui dispozitiv a carui productie a fost incheiata.

CITESTE SI:  VIDEO: Tesla Model X lasa un Lamborghini Aventador intr-un nor de fum intr-o cursa scurta

Nintendo nu pare ca a suspendat productia consolei Nintendo 3DS XL, dar va fi interesant de vazut cat de mult va rezista consola de jocuri inainte ca compania sa ia aceeasi decizie pe care a luat-o acum cateva zile pentru New 3DS.