fbpx

Motivul pentru care iOS 12 a fost adoptat mai rapid decat iOS 11

Motivul pentru care iOS 12 a fost adoptat mai rapid decat iOS 11

Adoptarea sistemului de operare iOS 12 pe dispozitivele Apple continua sa creasca in mod constant, depasind versiunea 11 cu cateva saptamani. Anul trecut, Mixpanel a inregistrat o rata de adoptare de 75% pentru versiunea 11 pana pe 17 decembrie. iOS 12 a reusit sa ajunga pe 75% dintre dispozitivele Apple compatibile acum cateva zile, adica cu circa 3 saptamani mai rapid.

Au trecut mai putin de 6 luni de cand Apple a lansat iOS 12, dar se pare ca trei sferturi din dispozitivele Apple compatibile au adoptat deja noua versiune. Asta conform datelor oferite de Mixpanel.

CITESTE SI:  Cum e noua cheie de securitate Titan a Google si ce pret are

Se spune ca adoptarea versiunii iOS 12 a ajuns la 75%, ceea ce inseamna ca noua versiune are o viteza de adoptare mai mare decat versiunea 11 pe dispozitive.

Dupa cum indica 9to5Mac, datele celor de la Mixpanel difera usor de datele oficiale ale Apple, dar chiar si asa ambele seturi de date arata ca noua versiune este intr-adevar adoptata intr-un ritm mult mai rapid decat versiunea 11 pe dispozitive.

Desi update-urile software sunt intotdeauna binevenite, versiunea 11 a fost criticata le scara larga de multi oameni pentru ca avea multe bug-uri si pentru ca diverse functii software simple aveau erori ciudate, cum ar fi aplicatia Calculator si functia Autocorrect.

CITESTE SI:  Ce jocuri clasice Nintendo vor sosi pe consola Switch

Inainte de lansarea versiunii iOS 12, se zvonea ca Apple a intarziat unele dintre caracteristicile majore ale update-ului pana in 2019, in incercarea de a se concentra mai mult pe controlul calitatii sistemului de operare pentru dispozitive mobile.

Nu este clar daca acest lucru este sau nu adevarat, avand in vedere ca noua versiune iOS 12 s-a lansat cu niste caracteristici noi. Asa ca ramane de vazut daca am ratat celelalte functii noi.

CITESTE SI:  Cu ce tehnologie noua vor veni tabletele Apple iPad Pro anul viitor, potrivit unui analist

Cu toate acestea, pana in prezent, iOS 12 pare a fi un update destul de bun pentru dispozitivele Apple compatibile si, desi exista mici probleme pe ici pe colo, acestea nu par sa fie la fel de mari ca in cazul versiunii 11, ceea ce probabil a crescut viteza de adoptare a noii versiuni fata de versiunea 11.

Facebook