Motivul pentru care Elon Musk a sters Paginile de Facebook ale Tesla si SpaceX

Motivul pentru care Elon Musk a sters Paginile de Facebook ale Tesla si SpaceX

In urma unei provocari, Elon Musk a sters Paginile de Facebook ale companiilor sale Tesla si SpaceX dupa ce a fost provocat sa procedeze in acest fel de catre cativa dintre urmaritorii sai de pe Twitter.

Cele ale profiluri ale companiilor SpaceX si Tesla au devenit inactive. Elon Musk raspundea la o sumedenie de tweet-uri intr-o dimineata, cand a raspuns la unul de la Brian Acton de la Signal, cofondatorul serviciului WhatsApp detinut acum de Facebook, care continea hashtag-ul #deletefacebook.

CEO-ul Tesla si SpaceX, Elon Musk, nu si-a dat seama ca companiile sale aveau Pagini de Facebook. S-ar putea sa fi auzit despre provocarea #deletefacebook pe Twitter care a fost lansata ca raspuns la controversa privind divulgarea de date de pe cea mai mare retea sociala din lume, Facebook.

CITESTE SI:  Ce iti da Mitsubishi daca iti oferi datele de sofat

Unul dintre urmaritorii lui Elon Musk i-a trimis un tweet pentru a le sterge, iar acestea au fost sterse dupa 20 de minute. Elon Musk a raspuns la un tweet prin care i s-a cerut sa-si stearga Paginile oficiale Elon Musk, Tesla si SpaceX pentru a sprijini miscarea #deletefacebook.

CITESTE SI:  Analistii nu se pot pune de acord cu privire la preturile iPhone-urilor pentru 2018

Raspunsul sau initial a fost ca el nu stia ca aceste Pagini de Facebook pentru Tesla si SpaceX au existat, dar apoi le-a pus la pamant si le-a sters pe toate in doar 20 de minute dupa ce a aflat de existenta paginilor de Facebook. Nu este ca si cum acestea ar fi fost latente si in hibernare.

Paginile Tesla si SpaceX au avut mai mult de 2,6 milioane de like-uri si urmaritori fiecare inainte de a fi sterse, ceea ce i-ar determina pe multi proprietari de Pagini albastre sa fie invidiosi.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii dezvolta hartie ieftina pentru a digitiza scrisul cu pixul

Elon Musk nu s-a oprit aici. Pagina de Facebook pentru Solar City, o companie detinuta de Tesla, a fost si aceasta stearsa. Chiar daca acestea au fost sterse, SpaceX, Tesla si Elon Musk insusi isi mentin prezenta pe Instagram, serviciu detinut de Facebook. Ramane de vazut daca vor renunta sau nu si la aceasta platforma.

One Response to Motivul pentru care Elon Musk a sters Paginile de Facebook ale Tesla si SpaceX

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *