fbpx

Motivul pentru care Donald Trump l-a concediat pe directorul CISA

Motivul pentru care Donald Trump l-a concediat pe directorul CISA

Noi stiri sustin ca presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a concediat pe directorul CISA, Christopher Krebs. Si chiar presedintele Donald Trump a anuntat concedierea directorului pe Twitter.

Acum cateva zile, Agentia pentru Securitate Cibernetica si Infrastructura (CISA) – sectiune a Departamentului pentru Securitate Interna care, printre altele, lucreaza la securitatea alegerilor electorale din SUA – a emis urmatoarea declaratie: “Alegerile prezidentiale din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria americana. In acest moment, in intreaga tara, oficialii electorali reverifica intregul proces electoral inainte de a finaliza rezultatul. Cand statele au voturi aproape similare, multi vor reverifica buletinele de vot. Orice state cu voturi aproape similare in cursa prezidentiala din 2020 au inregistrari pe hartie ale fiecarui vot, permitand reanalizarea fiecarui vot daca este necesar. Acesta este un avantaj suplimentar pentru securitate. Acest proces permite identificarea si corectarea oricaror erori. Nu exista vreo proba ca vreun sistem de vot a eliminat sau pierdut voturi, ca a schimbat voturi sau ca voturile au fost compromise”.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul iPhone 12 cu 4G al Apple
CITESTE SI:  Catre ce planeta a lansat China un rover

La acea vreme, directorul CISA din Statele Unite, Christopher Krebs, ar fi comunicat oamenilor ca crede ca presedintele Donald Trump il va concedia, iar astazi presedintele din Statele Unite a postat pe Twitter ca intr-adevar l-a concediat.

Potrivit presedintelui Donald Trump din Statele Unite: “Declaratia recenta a lui Christopher Krebs privind securitatea alegerilor prezidentiale din 2020 a fost extrem de inexacta, in sensul ca au existat fraude masive”.

CITESTE SI:  Un parteneriat neasteptat: Microsoft si Baidu lucreaza impreuna la masini fara sofer

Probe privind frauda electorala in favoarea contracandidatului lui Donald Trump apar constant in Statele Unite, sustin multi oameni, dar mass-media mondiala aservita pare dispusa sa nu le mediatizeze. Ce parere ai despre asta? Crezi si tu ca alegerile prezidentiale au fost fraudate?