Motivele posibile pentru care dispar dislike-uri de la trailerul Diablo Immortal de pe YouTube

Motivele posibile pentru care dispar dislike-uri de la trailerul Diablo Immortal de pe YouTube

Chiar cand povestea din jurul jocului Diablo Immortal nu parea ca poate fi mai ciudata, a aparut o controversa. Se pare ca cineva sau ceva elimina dislike-urile de la trailerul jocului Diablo Immortal de pe YouTube.

La scurt timp de la anuntul jocului Diablo Immortal, pagina de YouTube a trailerului a fost bombardata cu comentarii negative si cu un numar coplesitor de dislike-uri.

Fanii au dat de inteles companiei Blizzard ca nu acesta este produsul la care au sperat. Se spune ca mai apoi Blizzard a sters comentarii de pe pagina sa de YouTube.

CITESTE SI:  Cum este noul cip Qualcomm Snapdragon Wear 3100 pentru smartwatch-uri Android

Avand in vedere ca Diablo este o franciza de gaming atat de indragita, probabil Blizzard nu s-a asteptat ca anuntul pentru Diablo Immortal va fi intampinat cu atata critica cum s-a intamplat.

Acum se pare ca exista o controversa. Se pare ca dislike-uri de la trailerul jocului au disparut de pe YouTube. Potrivit stirilor, trailerul jocului de pe YouTube avea in jur de 300.000 de dislike-uri, dar mai tarziu numarul s-a redus la 200.000.

Nu este clar ce s-a intamplat, dar asta impreuna cu stirile conform carora Blizzard a sters comentarii negative a dus la teoria conspiratiei ca Blizzard a inlaturat dislike-uri de la trailer.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce film a fost turnat folosind doar iPhone Xs Max

Dar ramane de vazut daca asa ceva este posibil. Cu toate acestea, dupa cum subliniaza Game Rant, unul dintre posibilele motive pentru care dislike-urile au disparut este faptul ca YouTube a eliminat conturile false si botii care ar fi putut fi folositi pentru a arata aprecierea negativa pentru acel trailer.

Probabil din acest motiv au disparut dislike-uri de la trailerul de pe YouTube. Acestea fiind spuse, indiferent de motiv, este clar ca multi gameri nu sunt incantati de anuntul jocului.

CITESTE SI:  DJI lanseaza o zona de antrenament pentru drone in Coreea de Sud

Blizzard a subliniat ca anuntul jocului Diablo Immortal nu inseamna ca Diablo 4 nu este in lucru. Probabil Blizzard are mai multe proiecte pe teava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *