Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

Smartwatch-ul Apple Watch Edition foarte scump al companiei din Cupertino a fost abandonat. Odata cu prezentarea lui Apple Watch Series 4 de acum scurt timp, compania din Cupertino a prezentat cateva caracteristici ale acestuia, dar nu a pomenit nimic despre Apple Watch Edition.

Cand compania a anuntat Apple Watch Series 4, ceea ce multi au observat ca lipseste a fost Apple Watch Edition. Pentru cei care nu stiu, acesta a fost dispozitivul companiei din Cupertino prin care aceasta a incercat sa-i atraga pe cei care doreau un smartwatch de lux, dar acum se pare ca experimentul companiei cu smartwatch-uri de lux a fost abandonat.

CITESTE SI:  HTC breveteaza un bec care detecteaza cand un om cade

Intr-o stire de The Verge, aflam ca compania nu mai vinde acel smartwatch scump pe site-ul sau. Bineinteles ca cei care doresc sa-si cheltuiasca banii sunt mai mult decat bineveniti, pentru ca ei pot oricand plati pentru smartwatch-uri de la aceasta companie cu curele Hermes care pot costa cu usurinta 1000 de dolari.

Cu toate acestea, acestea sunt optiuni terte si, in ceea ce priveste produsele proprii ale companiei, se pare ca compania a terminat-o cu asta. Compania a inceput initial cu un Apple Watch Edition din aur care costa 10.000 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Un fermier din Kansas prinde cu succes peste folosind drona sa

Mai tarziu, compania a prezentat un smartwatch Apple Watch Edition din ceramica care a inlocuit versiunea din aur (si care a fost de asemenea abandonat), iar acum se pare ca nu mai exista optiuni de lux.

Poate ca compania si-a dat seama ca este o nisa foarte limitata si ca alocarea de timp si resurse pentru parteneriate cu case de moda precum Hermes ar fi o idee mai buna.

Exista, de asemenea, problema upgrade-urilor, pentru ca, din cauza faptului ca smartwatch-ul primeste o versiune noua anual, probabil nu exista prea multi oameni care sunt dornici sa dea atatia bani in fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *