fbpx

Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

Smartwatch-ul Apple Watch Edition foarte scump al companiei din Cupertino a fost abandonat. Odata cu prezentarea lui Apple Watch Series 4 de acum scurt timp, compania din Cupertino a prezentat cateva caracteristici ale acestuia, dar nu a pomenit nimic despre Apple Watch Edition.

Cand compania a anuntat Apple Watch Series 4, ceea ce multi au observat ca lipseste a fost Apple Watch Edition. Pentru cei care nu stiu, acesta a fost dispozitivul companiei din Cupertino prin care aceasta a incercat sa-i atraga pe cei care doreau un smartwatch de lux, dar acum se pare ca experimentul companiei cu smartwatch-uri de lux a fost abandonat.

CITESTE SI:  Aplicatia aprobata de Apple care l-a jefuit pe un posesor de Bitcoin

Intr-o stire de The Verge, aflam ca compania nu mai vinde acel smartwatch scump pe site-ul sau. Bineinteles ca cei care doresc sa-si cheltuiasca banii sunt mai mult decat bineveniti, pentru ca ei pot oricand plati pentru smartwatch-uri de la aceasta companie cu curele Hermes care pot costa cu usurinta 1000 de dolari.

CITESTE SI:  Cel mai scump joc vandut vreodata

Cu toate acestea, acestea sunt optiuni terte si, in ceea ce priveste produsele proprii ale companiei, se pare ca compania a terminat-o cu asta. Compania a inceput initial cu un Apple Watch Edition din aur care costa 10.000 de dolari.

Mai tarziu, compania a prezentat un smartwatch Apple Watch Edition din ceramica care a inlocuit versiunea din aur (si care a fost de asemenea abandonat), iar acum se pare ca nu mai exista optiuni de lux.

CITESTE SI:  De ce e unica consola portabila de jocuri SMACH Z

Poate ca compania si-a dat seama ca este o nisa foarte limitata si ca alocarea de timp si resurse pentru parteneriate cu case de moda precum Hermes ar fi o idee mai buna.

Exista, de asemenea, problema upgrade-urilor, pentru ca, din cauza faptului ca smartwatch-ul primeste o versiune noua anual, probabil nu exista prea multi oameni care sunt dornici sa dea atatia bani in fiecare an.