fbpx

Modul in care au fost imbunatatiti burgerii cu carne vegetala ai Beyond Meat

Modul in care au fost imbunatatiti burgerii cu carne vegetala ai Beyond Meat

Compania alimentara Beyond Meat a lucrat de o vreme la dezvoltarea de carne de provenienta vegetala. A si lucrat cu McDonald’s la burgerul vegetal. Acum, compania Beyond Meat a dezvaluit doi noi burgeri vegetali si ce imbunatatiri au.

Aceasta companie din SUA nu se limiteaza la cooperarea cu McDonald’s cu privire la produsele din plante. Producatorul vegetal a dezvaluit doua noi versiuni care abordeaza nemultumirile celor care prefera inca carnea obisnuita.

CITESTE SI:  Ce performanta uimitoare are noul cip Snapdragon 855 Plus al Qualcomm

Cele noi au, se pare, o cantitate de grasimi saturate redusa cu 35% in comparatie cu carnea obisnuita. Iar daca va intereseaza in primul rand sanatatea, veti fi incantati de faptul ca cei vegetali sunt sanatosi.

Ambii burgeri din plante au vitamina B si minerale “comparabile” cu carnea obisnuita, oferind in acelasi timp mai putine calorii si grasimi. Va exista acelasi gust, conform companiei din Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce aplicatie iOS a generat cel mai mare venit in 2018

Noii burgeri vor fi disponibili in SUA la inceputul anului 2021, desi locuitorii din Los Angeles isi pot rezerva accesul pentru a incerca burgerii in perioada 18-20 noiembrie.

Aceste imbunatatiri ar putea contribui la adoptarea si in randul celor care inca cred ca exista diferente intre cei vegetali si cei din carne, pe langa faptul ca unele persoane prefera ca acestia sa fie intr-adevar sanatosi si sa aiba un impact redus asupra mediului.

CITESTE SI:  Apple doreste sa-si produca dispozitivele folosind 100% materiale reciclate

Si, intr-un fel, acest lucru ar putea fi crucial pentru supravietuirea Beyond Meat. De exemplu, rivalul sau, Impossible Foods, isi extinde influenta.

Burgerii mai gustosi si sanatosi ar putea oferi companiei Beyond Meat un avantaj pentru a se mentine inaintea rivalilor. Ce parere ai despre creatia companiei alimentare Beyond Meat,  din carne vegetala?