Microsoft va incheia suportul pentru Windows 8 dupa 12 ianuarie

Microsoft va incheia suportul pentru Windows 8 dupa 12 ianuarie

Online

Utilizatorii de Windows 8 vor avea nevoie de un upgrade la o versiune mai recenta a sistemului de operare, avand in vedere Microsoft nu va mai oferi suport pentru acest sistem de operare dupa 12 ianuarie.

Dupa cum poate ai auzit, in luna ianuarie a anului trecut, Microsoft a incheiat suportul pentru Win 7.

Acum, daca ai facut upgrade la Windows 8 al Microsoft, vestea proasta este ca si timpul tau a venit. Doar ca sa va reamintim, update-urile de securitate si suportul pentru acest sistem de operare se vor incheia pe data de 12 ianuarie, 2016.

Poate ca te intrebi, sistemul de operare nu este unul nou? La urma urmei, a fost lansat in 2012, iar Microsoft ofera de obicei suport pentru cel putin 10 ani, inainte de a-l incheia.

CITESTE SI:  VIDEO: NuAns Neo este cel mai elegant smartphone Windows pana in prezent

Cu toate acestea, se pare ca asta se datoreaza naturii unice a lui Windows 8 si Windows 8.1, unde diferenta dintre versiuni este destul de mare, asa ca, chiar si printre trackere, acestia fac distinctia intre cele doua sisteme de operare.

Acestea fiind spuse, avand in vedere problemele pe care multi utilizatori le-au avut cu Windows 8 al Microsoft, trebuie sa spunem ca acestia ar fi facut upgrade cel putin la Windows 8.1, dar pentru cei care nu au facut asta, update-urile de securitate ale sistemului de operare si suportul vor inceta de maine.

CITESTE SI:  Microsoft gazduieste workshop-uri de coding in magazinele sale

Cu toate acestea, daca iti actualizezi sistemul de operare la Windows 8.1 sau chiar Win 10 al Microsoft, tine minte ca suportul va fi disponibil pana in 2023 pentru cel dintai sistem de operare.

Pe langa incheierea update-urilor de securitate pentru acest sistem de operare, Microsoft a anuntat, de asemenea, saptamana trecuta ca vor incheia si suportul pentru versiunile mai vechi ale browser-ului Internet Explorer, in principal versiunile 8,9 si 10 care vor ajunge toate la un sfarsit pe data de 12 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *