fbpx

Microsoft limiteaza dezvoltarea unor aplicatii, in favoarea browserului Edge

Microsoft limiteaza dezvoltarea unor aplicatii, in favoarea browserului Edge

Avand in vedere ca praful reorganizarii incepe sa se astearna si ca asteptam sa aflam de la Microsoft cum va schimba viitorul pentru Windows, incepem sa vedem o miscare interna care ne poate ajuta sa intelegem care ar putea fi impactul asupra echipelor individuale.

Unii au auzit din mai multe surse ca Microsoft limiteaza dezvoltarea mai multor aplicatii pe care le livreaza cu Windows 10. Pentru angajatii care lucrau la aceste aplicatii, Microsoft le ofera in schimb posturi in echipa pentru browserul Edge.

CITESTE SI:  De ce parlamentarii Statelor Unite vor ca Google sa-si reconsidere legaturile cu Huawei

Microsoft a confirmat recent o reorganizare interna majora care va pava calea pentru companie de a-si executa viitoarele strategii de crestere. Compania a dizolvat Windows Devices Group, ceea ce a dus la plecarea sefului grupului, Terry Myerson.

O noua stire dezvaluie faptul ca Microsoft limiteaza dezvoltarea unor softuri livrate cu Windows 10, in favoarea cooptarii mai multor ingineri pentru la lucra la browserul Edge.

CITESTE SI:  De ce un judecator vrea inregistrarile audio ale Amazon Echo

Thurrott informeaza ca Microsoft limiteaza dezvoltarea pentru unele aplicatii livrate cu Windows 10, cum ar fi cea pentru vreme. Inginerilor care lucrau la aceste softuri li s-au oferit, se pare, pozitii in echipa pentru browserul Edge.

Aplicatiile care vor fi direct afectate de aceste modificari nu au fost dezvaluite in stire, dar probabil vor fi aplicatii pentru vreme si stiri. Functionalitatile oferite de aceste aplicatii pot fi replicate cu usurinta pe web, astfel incat nu este surprinzator daca aceste softurile ar fi cele afectate de aceasta schimbare favorabila pentru browserul Edge.

CITESTE SI:  Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Totusi, ramane de vazut daca aceasta schimbare va afecta aplicatii precum Mail si Calendar care ar putea avea o baza de utilizatori mult mai mare pe Windows 10 in comparatie cu softurile mentionate mai sus. Microsoft nu a comentat stirea, asa ca nu exista nicio infirmare sau confirmare oficiale.