fbpx

Microsoft ii place iPhone-ul? Caracteristica Windows 10 Continue on PC functioneaza acum pe iPhone

Microsoft ii place iPhone-ul Caracteristica Windows 10 Continue on PC functioneaza acum pe iPhone

Acum cateva zile, Microsoft a activat o caracteristica Continue on PC care le permite utilizatorilor Android sa foloseasca butonul de share pentru a transmite o pagina web de pe telefonul lor pe un calculator cu sistemul de operare Windows 10. Acum, lanseaza o aplicatie pentru a aduce aceeasi caracteristica pe dispozitivele cu iOS, adica iPhone-urile.

Microsoft a anuntat acum cateva zile in urma ca va adauga o noua caracteristica in ultimul preview al Windows 10. Caracteristica, denumita Continue on PC, doreste sa li se faciliteze utilizatorilor trecerea de la orice dispozitiv mobil la calculatoarele lor.

CITESTE SI:  Apple Watch Series 3 este o mare inovatie a Apple, spune un analist

Caracteristica a fost initial lansata cu suport numai pentru Android, dar Microsoft a confirmat acum ca acea caracteristica Continue on PC este disponibila si pentru utilizatorii de iPhone.

Caracteristica Continue on PC a Microsoft le permite utilizatorilor de dispozitive mobile sa foloseasca butonul de share pentru a transmite o pagina web de pe telefonul lor pe calculator. Microsoft a lansat o aplicatie pentru a aduce aceeasi caracteristica Continue on PC si pentru utilizatorii de iPhone.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Ubuntu nu va aparea pana in 2015

Acestia vor putea acum sa trimita sesiuni de navigare web de pe iPhone catre calculatoarele lor Windows 10. Tine minte ca aceasta caracteristica Continue on PC este disponibila numai unor utilizatori al programului de preview Windows 10 Insiders.

Nu va functiona pe versiunea publica a Windows 10 in acest moment. Microsoft inca nu a confirmat cand aceasta caracteristica va fi lansata pentru toti utilizatorii Windows 10.

CITESTE SI:  Se pare ca Google se ofera sa investeasca 880 de milioane de dolari in LG Display pentru OLED-uri

Caracteristica Windows 10 Continue on PC a Microsoft va deveni mai utila in zilele care vor veni. Aceasta le va permite eventual utilizatorilor sa share-uiasca continut catre si de la calculatoarele conectate, precum si sa foloseasca un clipboard universal pentru a copia si lipi text intre dispozitive cross-platform.