fbpx

Microsoft gazduieste workshop-uri de coding in magazinele sale

Microsoft gazduieste workshop-uri de coding in magazinele sale

Cand joci jocuri video suficient de mult incat sa iei in considerare producerea unuia, tutorialele sunt cele mai bune. Microsoft inspira creatorii si acrediteaza urmatorul val de creativitate in gaming. Microsoft Store este incantat sa anunte ca workshop-ul Xbox Academy s-a intors, de aceasta data intr-o sesiune de coding in magazinele din New York si Sydney.

Ai folosit vreodata o aplicatie sau ai jucat vreun joc si te-ai gandit cat de grozav ar fi daca ai putea crea un soft sau un joc video pe care mii sau milioane de oameni din lume l-ar folosi si placea?

CITESTE SI:  WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie din lume

Aceasta este inspiratia pe care Microsoft vrea s-o ocroteasca si tocmai de aceea compania a anuntat ca Xbox Academy se intoarce. Practic, aceasta initiativa consta in faptul ca Microsoft va lansa workshop-uri de coding care vor fi organizate in magazinele sale din New York si Sydney.

Participantii la workshop-uri vor fi invatati cateva abilitati de coding in magazinele companiei pe care acestia le pot folosi pentru Xbox sau pentru PC, iar ideea este ca aceasta initiativa le va oferi impulsul de care aveau nevoie pentru a se apuca de o noua cariera sau pentru a incepe un nou hobby.

CITESTE SI:  Cum ii pregateste Microsoft pentru smartphone-ul pliabil propriu pe dezvoltatori de aplicatii

Potrivit companiei Microsoft, “Vei putea sa salvezi jocurile pe care le creezi la magazinele Microsoft pe un stick USB gratuit, pentru ca mai apoi sa continui sa lucrezi la ele intre orele de predare si dupa ce sesiunea s-a incheiat. Programul va avea trei cursuri unice, fiecare acoperind un aspect diferit al procesului de dezvoltare de jocuri pentru a inspira noi modalitati de a construi, crea, reda si transforma idei”.

CITESTE SI:  Reddit interzice comunitatii sa vanda si sa cumpere arme de foc

Pentru cei care sunt interesati sa participe, primul workshop de coding va fi organizat la magazinul Microsoft din New York pe data de 20 august, iar workshop-ul din Sydney va fi organizat pe data de 25 septembrie. Mai multe detalii despre workshop-urile de coding si despre cum te poti inregistra pot fi gasite pe site-ul Microsoft (New York / Sydney).