fbpx

Microsoft explica de ce Minecraft pentru Nintendo Switch ruleaza la rezolutia de 720p

Microsoft explica de ce Minecraft pentru Nintendo Switch ruleaza la rezolutia de 720p

Nintendo Switch a primit un nou mare joc saptamana trecuta, si anume Minecraft. Acum, au iesit la iveala cateva detalii tehnice. Potrivit Time, jocul popular Minecraft ruleaza la rezolutia 720p atat in modul andocat, cat si in modul mobil.

Daca exista un lucru pentru care am critica consola Nintendo Switch, acela ar fi ca jocurile nu au grafica prea buna, comparativ cu platforme precum PS4/PS4 Pro sau Xbox One.

Un exemplu ar fi Minecraft pentru Nintendo Switch despre care s-a dezvaluit ca ruleaza la rezolutia de 720p, iar unii s-au intrebat de ce Microsoft a luat o astfel de decizie.

CITESTE SI:  Un film Mario este dezvoltat de Nintendo, se pare

A fost oare din cauza limitarilor hardware? Vestea buna este ca se pare ca motivul din spatele rezolutiei de 720p a jocului Minecraft nu este faptul ca Switch nu este suficient de puternica, ci mai degraba exista unele probleme tehnice din cauza carora Microsoft a optat pentru rezolutia 720p.

Acest lucru a fost confirmat de recenzia TIME a jocului in care era scris ca Microsoft i-a spus publicatiei ca au existat unele probleme la trecerea de la andocat la neandocat. Stirea este in felul urmator, “Microsoft precizeaza ca rezolutia la andocare/neandocare de 720p a jocului Minecraft nu are legatura cu puterea sistemului (consolei Nintendo), ci are legatura cu probleme experimentate in prezent la trecerea de la o rezolutie la alta la andocare/neandocare”.

CITESTE SI:  De ce Epic Games da in judecata un YouTuber

Bazandu-ne pe asta, acest lucru ar inseamna ca Nintendo Switch ar putea rula jocul Minecraft la rezolutia de 1080p, desi daca acest lucru se va intampla ramane de vazut. In orice caz, filosofia companiei Nintendo a fost in mare parte axata pe gameplay decat pe aspectele tehnice ale hardware-ului companiei, iar daca vanzarile consolei Switch indica ceva, se pare ca gamerii lor nici macar nu se vor supara. Asadar, potrivit Microsoft, Minecraft pentru Nintendo Switch ruleaza la rezolutia de 720p din cauza unor probleme.

Facebook