Microsoft este mandra de pretul consolei de jocuri Xbox One X

Microsoft este mandra de pretul consolei de jocuri Xbox One X

Acum ceva timp, Microsoft a dezvaluit oficial consola de jocuri Xbox One X care era cunoscuta drept Project Scorpio in timp ce era in dezvoltare. Aceasta este cel mai nou dispozitiv din gama Xbox si este in esenta o versiune actualizata a consolei de jocuri One, iar aceasta a venit de asemenea cu un pret “actualizat” de 499 de dolari.

Acest pret pare sa nu corespunda cu costul previzionat de unii de 399 de dolari si, fara indoiala, Xbox One X are un pret destul de mare, dar totusi Microsoft pare sa fie destul de mandra de acest cost.

Intr-un interviu dupa conferinta de presa E3, Geoff Keighley a vorbit cu Aaron Greenberg de la Microsoft despre pretul pe care acesta l-a descris ca fiind unul de doua ori mai mare decat cel al consolei de jocuri Xbox One S a Microsoft (care a primit un discount de 50 de dolari inaintea lansarii consolei Xbox One X a Microsoft).

CITESTE SI:  Windows 10 Creators Update s-a lansat. Vezi ce este nou

Potrivit lui Greenberg, se pare ca Microsoft este mandra de acest cost datorita faptului ca Xbox One X este o consola de jocuri care poate oferi “gaming 4K adevarat”. “Uitati-va la ceva precum Forza care ofera rezolutie 4K nativa si 60 de cadre pe secunda. Acel lucru necesita un design foarte unic. Asa ca am proiectat-o fara compromisuri. Nu am construit-o pentru a avea un pret mic. Am construit-o pentru a fi un produs premium pentru oamenii care vor cele mai bune jocuri pentru console de jocuri pe care le-au vazut vreodata”.

CITESTE SI:  Continutul rusesc a ajuns la mult mai multi oameni decat a spus Facebook initial

Daca va amintiti, Xbox One a Microsoft a fost de asemenea lansata initial la un cost de 499 de dolari, un pret la care nu multi gameri au reactionat in mod favorabil, ceea ce le-a permis consolelor de jocuri mai ieftine precum PS4 sa profite de situatie.

Microsoft a redus mai tarziu pretul, lucru care parea sa ajute la cresterea vanzarilor. Desi este posibil ca performanta si hardware-ul pot justifica pretul consolei de jocuri Xbox One X, daca gamerii vor dori sau nu sa-l plateasca ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *