fbpx
Microsoft Abandonarea Surface este doar un zvon de tabloid

Microsoft: Abandonarea Surface este doar un “zvon de tabloid”

Un director al Microsoft a reiterat recent ca hardware-ul Windows 10 Mobile nu mai este un domeniu de interes pentru companie. Nu este ca si cum acesta ar fi fost un secret. Compania nu a mai lansat de mult timp hardware Windows 10 Mobile nou si nici vreunul dintre partenerii sai producatori.

Cu toate acestea, acest lucru a dus la unele previziuni ca gama hardware Surface a Microsoft ar putea avea in cele din urma aceeasi soarta. Gandurile companiei cu privire la aceasta predictie sunt ca sunt doar niste “zvonuri de tabloide”.

CITESTE SI:  Cand va avea Walmart Canada numai camioane electrice Tesla Semi in flota sa

Predictia a sustinut ca compania va abandona afacerea hardware incepand cu 2019. Aceasta a fost sustinuta de afirmatiile potrivit carora businessul nu este profitabil, asa ca compania va cauta in cele din urma o iesire atunci cand divizia Surface nu poate aduce profit.

CITESTE SI:  Cu ajutorul Continuum vei putea avea o experienta de tip desktop pe smartphone-ul tau Windows 10

Directorul Surface al Microsoft, Panos Panay, a vorbit despre aceste “zvonuri de tabloide”. Acesta a spus practic ca Microsoft nu va abandona businessul hardware prea curand. “Microsoft nu cauta iesiri”, a declarat Panay pentru Business Insider, adaugand ca compania este angajata in asta pe termen lung si ca Surface nu va pleca nicaieri.

Acesta s-a referit la predictie ca fiind “zvonurile de tabloid ale saptamanii”. De asemenea, Panay a subliniat ca, pentru companie, businessul Surface este mai mult decat vanzarea de hardware.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa imbunatateasca autentificarea cu doi factori prin SMS

De multe ori s-a observat cum imbunatatirile pe care le-a efectuat Microsoft dispozitivelor Surface au dus la imbunatatiri similare pe intreaga piata a PC-urilor. Deci, compania are in mod clar o perspectiva pe termen lung asupra produselor sale si nu va sta impotmolita in esecuri pe termen scurt.