Microsoft: Abandonarea Surface este doar un “zvon de tabloid”

Microsoft Abandonarea Surface este doar un zvon de tabloid

Un director al Microsoft a reiterat recent ca hardware-ul Windows 10 Mobile nu mai este un domeniu de interes pentru companie. Nu este ca si cum acesta ar fi fost un secret. Compania nu a mai lansat de mult timp hardware Windows 10 Mobile nou si nici vreunul dintre partenerii sai producatori.

Cu toate acestea, acest lucru a dus la unele previziuni ca gama hardware Surface a Microsoft ar putea avea in cele din urma aceeasi soarta. Gandurile companiei cu privire la aceasta predictie sunt ca sunt doar niste “zvonuri de tabloide”.

CITESTE SI:  Actiunile Nintendo au luat-o la vale dupa ce investitorii si-au dat seama ca nu Nintendo produce Pokemon GO

Predictia a sustinut ca compania va abandona afacerea hardware incepand cu 2019. Aceasta a fost sustinuta de afirmatiile potrivit carora businessul nu este profitabil, asa ca compania va cauta in cele din urma o iesire atunci cand divizia Surface nu poate aduce profit.

CITESTE SI:  VIDEO: Google va aduce WiFi pentru autobuzele scolare din mai multe comunitati rurale

Directorul Surface al Microsoft, Panos Panay, a vorbit despre aceste “zvonuri de tabloide”. Acesta a spus practic ca Microsoft nu va abandona businessul hardware prea curand. “Microsoft nu cauta iesiri”, a declarat Panay pentru Business Insider, adaugand ca compania este angajata in asta pe termen lung si ca Surface nu va pleca nicaieri.

Acesta s-a referit la predictie ca fiind “zvonurile de tabloid ale saptamanii”. De asemenea, Panay a subliniat ca, pentru companie, businessul Surface este mai mult decat vanzarea de hardware.

CITESTE SI:  De ce NEC va folosi recunoastere faciala la Jocurile Olimpice din Tokio

De multe ori s-a observat cum imbunatatirile pe care le-a efectuat Microsoft dispozitivelor Surface au dus la imbunatatiri similare pe intreaga piata a PC-urilor. Deci, compania are in mod clar o perspectiva pe termen lung asupra produselor sale si nu va sta impotmolita in esecuri pe termen scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *