fbpx

Metroul din Londra va primi asta pentru prima data. In 2020

Metroul din Londra va primi asta pentru prima data. In 2020

Metroul din Londra, Marea Britanie, va primi ceva pentru prima data in anul 2020. Ceva care ii va bucura pe pasagerii britanici si straini care circula in tunelurile metroului din Londra.

Organismul guvernamental Transport for London – care gestioneaza metroul – spune ca primele teste vor incepe pe la mijlocul anului viitor. Este vorba despre conectivitatea 4G care va fi implementata in reteaua de tuneluri.

Acoperirea datelor pentru calatorii metroului din Londra va fi mult mai buna anul viitor. S-a confirmat ca accesul la 4G va fi disponibil in tunelurile si statiile metroului incepand cu anul viitor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

Se va incepe cu jumatatea estica a liniei dintre statiile Westminster si Canning Town din martie 2020. Orasul isi propune sa conecteze intreaga retea subterana la 4G pana la mijlocul urmatorului deceniu.

Pe langa implementatea conectivitatii 4G, acest sistem le va permite pasagerilor sa se conecteze la retea folosind 2G sau 3G. Calatorii vor putea accesa internetul, sa trimita mesaje text si chiar sa efectueze apeluri telefonice.

CITESTE SI:  Un inginer Apple a fost concediat dupa ce fiica sa a incarcat un hands-on video cu iPhone X

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a indicat ca aceasta retea ar putea fi chiar actualizata la 5G in viitor. “Implementand conectivitate 4G si in viitor cea 5G, londonezii si vizitatori vor putea tine legatura si sa primeasca cele mai recente informatii de calatorie in timp ce sunt in miscare”, spune primarul.

CITESTE SI:  Ce e banda metalica a mastilor medicale, conform unei noi teorii a conspiratiei

Implementarea conectivitatii 4G si functionarea acesteia nu va fi o sarcina usoara. Provocarea furnizarii unui semnal celular este una mare. Conform organismului guvernamental Transport for London, probabil va fi nevoie sa se intinda 1900 de kilometri de cabluri ca parte a acestui proiect din Londra. Lucrul va fi efectuat in afara orelor operationale, astfel incat sa se produca o perturbare minima asupra metroului din Londra.