fbpx
Meizu sustine ca Pro 6 este primul smartphone cu 10 nuclee

Meizu sustine ca Meizu Pro 6 este primul smartphone cu 10 nuclee

Meizu a confirmat anterior ca va dezvalui smartphone-ul Meizu Pro 6 pe data de 13 aprilie si a facut asta astazi.

Meizu Pro 6 este noul smartphone de varf al companiei, iar compania sustine ca este primul smartphone cu 10 nuclee.

Meizu Pro 6 integreaza un procesor cu 10 nuclee si cu 4GB de RAM, un spatiu de stocare de 32GB si o camera de 21MP in partea din spate cu blit.

Compania este unul dintre multii producatori chinezi de smartphone-uri care inunda piata cu telefoane relativ ieftine care integreaza specificatii de top. Alti producatori locali care si-au facut un nume pentru ei sunt Xiaomi, OnePlus, Oppo si altii.

CITESTE SI:  Cat de rezistent e Samsung Galaxy S20 Ultra - smartphone de 1400 de dolari

Noul smartphone de varf cu 10 nuclee are un design similar cu cel al lui Pro 5. O schimbare majora este aceea ca dimensiunea a fost redusa de la 5,7 inch la 5,2 inch.

De asemenea, Meizu Pro 6 cu 10 nuclee integreaza un display Full HD, o camera principala de 5MP pentru apeluri video si selfie-uri si o optiune cu un spatiu de stocare de 64GB.

CITESTE SI:  Cea mai folosita versiune de Android a fost aflata

Meizu lauda procesorul MediaTek Helio X25, acest smartphone Pro 6 fiind primul de pe piata care are un procesor cu 10 nuclee.

Cifra este destul de buna pentru a avea dreptul sa se laude, avand in vedere ca un numar mai mare de nuclee nu inseamna neaparat ca procesorul va putea depasi alte procesoare de smartphone-uri de varf, cum ar fi Snapdragon 820 si Exynos 8890.

CITESTE SI:  Cum va readuce Apple limitarea performantei procesorului pe iPhone-urile mai noi

Compania a reusit de asemenea sa incorporeze un senzor pentru amprente digitale in Pro 6 cu procesor cu 10 nuclee, un port USB Type-C, un cip audio Cirrus Logic CS43L36 si chiar si un ecran 3D Press care este versiunea Meizu a tehnologiei 3D Touch a Apple intr-un telefon care are un pret care incepe de 385 de dolari.