fbpx
Meizu Pro 6 va fi echipat cu 6GB RAM

Meizu Pro 6 va fi echipat cu 6GB RAM

Acum doua saptamani a fost lansat primul telefon cu 6GB RAM, Vivo Xplay 5. Conform unei stiri aparute pe internet, urmatorul smartphone cu 6GB RAM va fi Meizu Pro 6.

Sursele spun ca succesorul smartphone-ului Pro 6 va fi lansat in doua versiuni: una cu 6GB RAM si 128GB memorie interna si una cu 4GB RAM si 64GB memorie interna.

De asemenea, smartphone-ul Meizu Pro 6 ar mai veni cu un display Force Touch de 5,7 inch cu rezolutie FULL HD, cu un procesor Exynos 8890 si ar rula Flyme 6.0 care este bazat pe Android 6.0 Marshmallow. Deocamdata nu exista informatii cu privire la data de lansare a noului telefon Meizu.

CITESTE SI:  A fost descoperita o bresa de securitate in Android, nu va fi reparata pana la Android O

Desi regele din prezent cand vine vorba despre specificatiile hardware este Vivo XPlay 5 Elite cu 6GB de memorie LPDDR4, se pare ca se apropie ceva mai mare.

Zvonurile care vin de pe site-ul chinez MyDrivers sustin ca compania pregateste un smartphone care nu numai ca va avea 6GB de RAM, dar si un display sensibil la presiune.

CITESTE SI:  Raspunsul companiei Huawei la smartphone-ul Galaxy S11 al Samsung

Denumit Meizu Pro 6, se asteapta ca smartphone-ul de varf va veni in doua variante, unul cu 4GB de RAM si 64 GB de memorie interna si o versiune mai scumpa care va veni cu 6GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 128GB.

In mod ciudat, aceeasi sursa spune ca compania va ramane la displayul Full HD care este similar cu Meizu Pro 5.

CITESTE SI:  De ce TSMC si-a oprit temporar productia si care sunt urmarile

Din nou, se asteapta ca procesorul smartphone-ului Meizu Pro 6 va veni de la Samsung, de aceasta data un Exynos 8890 care este de asemenea prezent pe modelele Galaxy S7.

Printre alte lucruri tari se numara sunetul Hi-Fi si mCharge (incarcare rapida) 3.0, precum si software-ul Flyme 6.0 customizat al Meizu.

De asemenea, in sursa anuntului s-a vorbit despre un alt smartphone, dinainte de lansarea lui Meizu Pro 6.