fbpx

Masinile fara sofer ar putea oferi industriei alcoolului o crestere de 100 de miliarde de dolari

Masinile fara sofer ar putea oferi industriei alcoolului o crestere de 100 de miliarde de dolari

Un grup de cercetatori crede ca masinile fara sofer vor aduce o crestere de 98 de miliarde de dolari industriei alcoolului cand acestea vor deveni larg raspandite.

Masinile fara sofer ne vor schimba vietile la propriu. Multe companii lucreaza la tehnologii de conducere autonoma si este doar o chestiune de timp pana ce masinile fara sofer vor deveni ceva obisnuit.

Un grup de cercetatori de la Morgan Stanley este de parere ca masinile fara sofer vor oferi industriei alcoolului un impuls major, un impuls care ar putea valora 100 de miliarde de dolari.

CITESTE SI:  Staylittle este un sat izolat din Marea Britanie

Cercetatorii sunt de parere ca, avand in vedere ca masinile fara sofer vor conduce de unele singure, acest lucru le va permite oamenilor care nu beau alcool intr-o noapte pentru ca sunt la volan sa bea cel putin un pahar de alcool, iar cand inmultesti asta cu milioanele de oameni care se abtin de la orice fel de bautura alcoolica pentru ca trebuie sa conduca, poti vedea cum au ajuns cercetatorii la cifra de 100 de miliarde.

CITESTE SI:  Arbitrajul BlackBerry-Qualcomm obliga producatorul de cipuri sa plateasca o suma uriasa

Exista o legislatie stricta impotriva conducerii unui autoturism in timp ce te afli in stare de ebrietate si este putin probabil ca reglementatorii o vor lasa mai moale cu restrictiile chiar si atunci cand masinile fara sofer ajung sa circule pe strazi.

Producatorii de autoturisme vor trebui sa produca autovehicule extrem de capabile pentru a-i convinge pe reglementatori ca sa elimine restrictia.

CITESTE SI:  Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

Pana ce masinile fara sofer devin ceva obisnuit si restrictiile in ceea ce priveste conducerea unui autoturism in stare de ebrietate sunt relaxate, sa nu uitati regulile de baza.

Indiferent de motiv, nu bet alcool inainte de a conduce. Este periculos si a fost declarat ilegal pentru un motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *