fbpx
Masinile autonome Tesla vor calatori de-a latul Statelor Unite in maxim 6 luni

Masinile autonome Tesla vor calatori de-a latul Statelor Unite in maxim 6 luni

Tesla a planificat initial sa efectueze o calatorie de-a latul Statelor Unite cu masini autonome pana la sfarsitul anului 2017, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Compania Tesla a laudat mult timp functionalitatea semi-autonoma avansata a masinilor sale electrice si va primi multa publicitate in presa atunci cand va efectua calatoria de-a latul Statelor Unite.

Directorul executiv al companiei Tesla, Elon Musk, se asteapta acum ca masinile sale vor calatori in mod autonom de-a latul Statelor Unite in decurs de 6 luni.

CITESTE SI:  iPhone-urile care vor veni cu Face ID imbunatatit, conform unor analisti

Aceasta perioada de timp de 6 luni este practic perioada maxima, pentru ca Elon Musk a spus, atunci cand s-au raportat castigurile companiei Tesla, ca probabil calatoria masinilor autonome de-a latul Statelor Unite va avea loc in trei luni.

Elon Musk nu a comentat cand va fi disponibila aceasta caracteristica pentru clienti, insa, atunci cand a fost intrebat daca abilitatea de a conduce autonom intre cele doua coaste ale Statelor Unite va fi disponibila clientilor imediat, acesta a raspuns ca va fi “o caracteristica disponibila clientilor”.

CITESTE SI:  Ce pret mic are Redmi Note 7 - smartphone cu camera de 48MP de la Xiaomi

El a explicat, de asemenea, ca Tesla ar fi putut avea o masina autonoma care sa calatoreasca intre cele coaste ale Statelor Unite inca de anul trecut, dar ar fi fost nevoie de mult cod personalizat, iar acest lucru nu ar fi fost tocmai bine.

Caracteristica care ar fi rezultat din testul masinilor ar fi putut fi utilizata doar pentru exact acel traseu de catre alti soferi de masini. Deoarece Tesla doreste sa construiasca un sistem care este mai util in general, a fost logic faptul ca compania nu a pornit lucrurile inca de anul trecut. Fanii Tesla spera cu siguranta ca acea calatoria autonoma de-a latul Statelor Unite va avea loc in trei luni in loc de sase.