fbpx

Mark Zuckerberg si-a stabilit o provocare personala pentru 2018 si are legatura cu Facebook

Mark Zuckerberg si-a stabilit o provocare personala pentru 2018 si are legatura cu Facebook

Mark Zuckerberg spune ca Facebook are mult de lucru in 2018 atunci cand vine vorba despre hartuire, interferente electorale si asigurarea ca este o platforma de incredere. Asa ca CEO-ul Facebook si-a stabilit o provocare pentru acest an 2018: sa repare problemele retelei sociale.

Fondatorului si CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, ii place sa-si stabileasca cate o provocare personala in fiecare an, iar acesta a procedat asa din 2009. Provocarile personale din trecut au inclus lucruri precum “citirea mai multor carti” si “intalnirea mai multor oameni”.

CITESTE SI:  Data la care WhatsApp isi va incheia suportul pentru sistemele de operare BlackBerry

Provocarea din 2018 este un pic diferita si va avea un impact mai mare. Mark Zuckerberg a spus ca cea mai mare retea sociala a lumii are mult de lucru si ca repararea Facebook-ului este provocarea sa personala pentru 2018.

Reteaua sociala Facebook a fost prezenta in titlurile publicatiilor in ultima vreme din cauza stirilor false, dar si din cauza problemelor legate de abuz si hartuire.

CITESTE SI:  De ce e nevoie pentru a crea primul oras pe Marte, conform lui Elon Musk

Mark Zuckerberg a scris intr-o postare lunga ca provocarea sa personala pentru 2018 este sa rezolve probleme precum interferentele tarilor pe reteaua sociala, abuzul si ura fata de comunitate si sa se asigure ca timpul petrecut pe Facebook este bine petrecut pentru cei peste doua miliarde de utilizatori.

“In prezent, comitem prea multe greseli in ceea ce priveste aplicarea politicilor noastre si prevenirea folosirii abuzive a instrumentelor noastre”, recunoaste Mark Zuckerberg, adaugand ca, daca vor avea succes in acest an, atunci Facebook va incheia anul 2018 pe o traiectorie mult mai buna.

CITESTE SI:  Conturi asociate serviciilor de informatii ale acestei tari a eliminat Facebook

Mark Zuckerberg va reuni grupuri de experti pentru a discuta si a contribui la depasirea acestei provocari pentru 2018. “Acesta va fi un an important de autoimbunatatire si astept cu nerabdare sa invat din lucrul la rezolvarea problemelor noastre impreuna”, adauga Mark Zuckerberg.