Mark Zuckerberg pare sa insinueze crearea unei versiuni cu plata a Facebook

Mark Zuckerberg pare sa insinueze crearea unei versiuni cu plata a Facebook

In timpul marturiei sale in fata Congresului American, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a indicat ca compania a avut in vedere o versiune cu plata a platformei de social media. Mark Zuckerberg a spus ca va exista intotdeauna o versiune a platformei care este gratuita, ca raspuns la o intrebare din partea senatorului Orrin Hatch.

Unul dintre motivele – pentru care Facebook a reusit sa creasca la fel de mare pe cat este – e faptul ca serviciul este gratuit si ca poate fi folosit de toata lumea.

Cu toate acestea, ar putea compania lua in considerare o versiune cu plata/premium a serviciului sau? Asta pare ca se speculeaza pe baza unei declaratii oferite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

CITESTE SI:  Cum s-ar putea numi serviciul Uber de oferire de muncitori la cerere

Vorbind in timpul marturiei sale in fata Congresului American, el a fost intrebat daca Facebook va ramane intotdeauna un produs gratuit, la care Mark Zuckerberg a raspuns spunand, “Va exista intotdeauna o versiune a Facebook care este gratuita”.

Mark Zuckerberg pare sa indice ca ar putea exista doua versiuni ale Facebook in viitor, dintre care una este gratuita si una care este cu plata. Acest lucru pare sa corespunda cu ceea ce a spus COO-ul companiei, Sheryl Sandberg, in emisiunea Today’s Show, in care aceasta a declarat ca Facebook nu are o caracteristica care sa permita utilizatorilor sa renunte la colectarea de informatii si ca ar putea fi o versiune cu plata daca s-ar intampla vreodata.

CITESTE SI:  Facebook Messenger a avut 17 miliarde de chaturi video in 2017

“Nu avem o optiune de a anula participarea la cel mai inalt nivel. Acesta ar fi un produs cu plata”. Acestea fiind spuse, nu exista niciun indiciu cum ca o versiune cu plata a Facebook a lui Mark Zuckerberg este in lucru, cu exceptia faptului ca poate compania ia in considerare optiunea sau este deschisa ideii.

Ramane de vazut daca vom vedea sau nu o astfel de versiune cu plata lansata in viitor, asa ca cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu precautie pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *