Mark Setrakian despre cea de-a 20-a aniversare a “Barbatii in Negru”: “Este un film aproape perfect”

Mark Setrakian despre cea de-a 20-a aniversare a Barbatii in Negru Este un film aproape perfect

Cand filmul “Barbatii in Negru” a ajuns in salile de cinema incepand cu data de 2 iulie 1997, acesta a devenit rapid un fenomen. A avut o distributie impanzita cu staruri, printre care se numara un superstar nou aparut – Will Smith.

Pelicula Barbatii in Negru a avut o melodie hit care a reusit in scurt timp sa cuprinda muzica pop. Acum, dupa 20 de ani, este usor sa recunoastem cat de bestial a fost filmul la acea vreme – si cat de bine se tine inca.

Nu e deloc rau pentru o pelicula bazata pe o mini serie obscura de benzi desenate din 1990 a unui editor aproape uitat. Adevarul este ca Barbatii in Negru functioneaza pentru ca este un film SF atent creat si hilar.

CITESTE SI:  iMac Retina de 21,5 inch - destul de greu de reparat

Asadar, mare parte din asta vine din scenariul peliculei Barbatii in Negru. Will Smith si Tommy Lee Jones au unele dintre cele mai amuzante si bune replici din toate filmele. Will Smith – intr-o pauza de la personajul carismatic si care detine controlul la acea vreme – devine personajul dezorientat.

CITESTE SI:  Paramount primeste drepturile de film pentru "Sonic the Hedgehog"

Dar pelicula Barbatii in Negru nu ar putut fi atat de grozava fara originalele creaturi originale sau extraterestri din centrul lui. Mark Setrakian, un robotician si designer care a lucrat la filme si emisiuni TV a avut un rol important in alcatuirea efectelor cu extraterestrii.

Lucrand cu Industrial Light and Magic, Mark Setrakian a ajutat la aducerea la viata a multor creaturi si chiar i-a dat voce unui extraterestru intr-o scena de importanta cruciala.

Fara Mark Setrakian, Barbatii in Negru probabil nu ar fi fost la fel. La intrebarea daca crede ca o pelicula ca cea originala Barbatii in Negru ar putea fi facuta acum, Mark Setrakian a spus, “Da, dar nu stiu. Cred se poate face. Vreau sa spun, durata de timp de care este nevoie pentru a-l produce. Pentru acel film nu au existat foarte multe planuri, s-a improvizat destul de mult. Acesta s-a turnat foarte bine. Filmul este atat de scurt, este aproape un film perfect”. Adevarul este ca Barbatii in Negru este chiar o pelicula aproape perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *