fbpx

Marea Batalie din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor a necesitat 55 de nopti de filmat

Marea Batalie din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor a necesitat 55 de nopti de filmat

Ultimul sezon al serialului Urzeala Tronurilor va avea o batalie cum nu ati mai vazut vreodata. Desigur, au mai existat batalii in Urzeala Tronurilor, dar toate acestea vor pali in comparatie cu ceea ce ii asteapta pe fani in sezonul 8 care va fi difuzat in aprilie 2019.

Sezonul 8 va fi ultimul pentru serialul Urzeala Tronurilor al HBO, iar acesta va incheia in mod oficial povestea in ceea ce priveste serialul TV (cartile sunt inca scrise).

CITESTE SI:  Ce rol va juca Nicholas Cage in acest serial al Amazon

Nu exista nicio indoiala ca creatorii incearca sa-l incheie intr-un mare fel si suntem destul de siguri ca ne asteapta o batalie epica la final. Intr-o stire de Watchers on the Wall, aflam ca exista o scena de lupta intr-unul dintre episoadele din sezonul 8 al Urzeala Tronurilor pentru care, in mod aparent, au fost necesare 55 de nopti de filmat.

Regizorul asistent, Jonathan Quinlan, a oferit de asemenea niste multumiri pe Instagram echipei (care intre timp au fost sterse) in care a spus, “Cand zeci de milioane de oameni din intreaga lume vor urmari acest episod anul viitor pe vremea asta, acestia nu vor sti cat de mult ati muncit. Nu le vor pasa cat de obositi ati fost sau cat de greu a fost sa lucrati la temperaturi sub zero grade”.

CITESTE SI:  Bill Gates va juca in serialul "Teoria Big Bang" de luna viitoare

Cel de-al 8-lea si ultimul sezon al Urzeala Tronurilor este in prezent stabilit pentru a fi difuzat in aprilie 2019. Fiecare nou sezon a fost lansat anual pana acum, dar pentru cel final creatorii serialului au decis sa ia o pauza, ceea ce inseamna ca fanii nu vor primi un sezon nou al serialului Urzeala Tronurilor in acest an.

CITESTE SI:  Un update WhatsApp te lasa sa trimiti orice fel de fisier, dar exista un avertisment

Nu se stie care va fi viitorul serialului Urzeala Tronurilor, deoarece s-a discutat despre crearea unui nou serial care va fi un fel de poveste anterioara. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu.