fbpx
Maingear si Razer lanseaza PC-ul de gaming suprem

Maingear si Razer lanseaza PC-ul de gaming suprem

Noul Maingear R1 | Razer Edition care este disponibil pe site-ul compsniei si care costa 999 de dolari integreaza designul emblematic al Razer pe exterior si calitatea constructiei a Maingear in interior.

Maingear, o companie cunoscuta pentru computerele sale de gaming personalizate, a batut palma cu producatorul popular de accesorii de gaming Razer pentru a crea ceea ce acestia numesc computerul de gaming suprem.

R1 | Razer Edition integreaza designul Razer in exterior cu calitatea exceptionala a constructiei a Maingear in interior.

CITESTE SI:  Pretul consolei de jocuri portabile PlayDate

Computerul este cu siguranta pentru gamerii seriosi, iar multi dintre ei vor fi cu siguranta interesati de acest produs.

PC-ul ofera nivelul de personalizare nemaivazut al Maingear cu componente de gaming, in asa fel incat clientii pot crea un computer care se potriveste perfect cerintelor lor.

Fiecare PC va fi asamblat manual de un singur “maestru mestesugar” in New Jersey, Statele Unite. Toate sistemele integreaza Origami Wiring intern, precum si optiuni pentru racire cu lichid facute manual.

CITESTE SI:  Cum e folosit dispozitivul Kinect la un aeroport

Computerul de gaming va fi de asemenea 4K si virtual reality-ready, avand in vedere ca acestea le ofera clientilor optiuni grafice de la NVIDIA, cat si de la AMD.

PC-urile vor fi propulsate de ultimele procesoare Intel Core i7 cu pana la 32GB de memorie DDR4 HyperX si hard disk-uri de pana la 10TB.

CITESTE SI:  Cate kilograme a pierdut in greutate un gamer jucand jocul Skyrim VR

Ambele companii spun ca acestea sunt PC-urile perfecte pentru a le conecta cu accesoriile de gaming ale companiei care a produs designul PC-ului.

R1 | Razer Edition este disponibil pentru achitionare de pe site-ul Maingear. Aceste PC-uri nu sunt ieftine, avand in vedere ca preturile incep de la 999 de dolari, dar primesti ceea ce platesti.