VIDEO: Macintosh II din 1987 a fost portat pe un smartwatch

Macintosh II

Cand Macintosh II a debutat in 1987, acesta a avut primul ecran color pentru calculatoarele Apple. A fost cu siguranta un salt mare software, iar acum acesta poate fi purtat la incheietura mainii tale daca asta este ceea ce iti doresti.

Utilizatorul de YouTube Corbin Davenport este un fel de expert in portarea calculatoarelor retro pe smartwatch-uri. Aceasta a adus Windows 95 pe ceasuri inteligente, iar acum este randul lui Macintosh II sa fie portat.

CITESTE SI:  Elon Musk spune ca SpaceX va efectua zboruri de test spre Marte anul viitor

Este un moment minunat de nostalgie tehnologica, vazand ecranele vechi de pornire si meniurile, asta pana cand incercati sa navigati fara mouse. Din punct de vedere tehnic, Macintosh II din 1987 avea si optiuni color, cu mult inainte de Mac.

De asemenea, puteai primi un adaptor de display color SCSI pentru Mac Plus. Valoarea principala a acestor emulatoare este nostalgia, mai ales pentru jocuri. Nu prea dorim sa rulam VisitCalc din nou! Pe de alta parte, nu am jucat Bilestoad de foarte mult timp.

CITESTE SI:  VIDEO: LG G4 filmeaza agatat de o drona

Macintosh II a aparut in 1987 si era primul display color pentru computerele Apple. Iata ca utilizatorul de Youtube Corbin Davenport a portat Macintosh II pe un smartwatch, dupa ce anterior a portat sistemul de operare Windows 95 pe un smartwatch.

Tipul este un fel de expert in portarea calculatoarelor vechi pe smartwatch-uri. Aproape ca este emotionant sa vezi acele meniuri si acel ecran de boot vechi de Macintosh II din 1987 portat pe smartwatch, iar unii vor deveni nostalgici. Portarile acestea sunt posibile datorita evolutiei tehnologice. Puterea de procesare a calculatoarelor din anii 80-90 este chiar mai mica decat a celor mai banale smartwatch-uri.

CITESTE SI:  Ce confirma YouTube legat de continutul original

Totusi, un smartwatch cu Macintosh II din 1987 nu este foarte util. Fara un mouse nu poti face nimic, asa ca ramanem la Android Wear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *