Los Angeles doreste sa construiasca tunelele subterane ale lui Elon Musk pentru a mai reduce din ambuteiaje

Los Angeles doreste sa construiasca tunelele subterane ale lui Elon Musk pentru a mai reduce din ambuteiaje

Traficul din Los Angeles este destul de haotic, dar acum primarul, Eric Garcetti, a descoperit solutia: tunelele subterane! Daca totul decurge conform planului, compania The Boring Company a lui Elon Musk ar putea incepe primul sau proiect in Los Angeles.

Poate ca va amintiti ca CEO-ul si cofondatorul Tesla, Elon Musk, a venit recent cu ideea de a fora tunele subterane pentru a mai reduce din traficul de la suprafata. Acestuia i-a placut ideea atat de mult incat a infiintat o noua companie denumita The Boring Company, iar de atunci si-a prezentat viziunea sa pentru tunelele subterane.

CITESTE SI:  Racheta reutilizata a SpaceX, Falcon 9, a ajuns cu bine pe Pamant

Este evident ca o astfel de lucrare pentru forarea de tunele subterane nu poate fi facuta fara sa ai orasul la dispozitie. Elon Musk a vorbit despre aceasta idee cu oficialii din Los Angeles, iar acesta spune ca acele discutii au fost “promitatoare”.

Elon Musk a spus ca a avut discutii promitatoare despre forarea de tunele subterane cu primarul din Los Angeles, Eric Garcetti. Primarul nu a spus cat de bine au decurs conversatiile intr-un interviu pentru BBC, dar acesta pare sa fie deschis ideii.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

The Boring Company doreste sa creeze o retea de tunele subterane in care sa se circule cu mare viteza care vor fi folosite pentru a transporta masini si oameni. Elon Musk a impartasit de atunci niste imagini randate cu privire la modul in care ar putea arata intreg sistemul in viata reala.

CITESTE SI:  De ce SUA sfatuiesc Canada sa evite Huawei si tehnologia sa 5G

Ideea este de a mai reduce din ambuteiajele de la suprafata prin aducerea masinilor si oamenilor in subteran. Este o strategie care a functionat de zeci de ani cu liniile de metrou, dar vor trebui depasite alte provocari pentru ca acest lucru sa functioneze pentru masinile de diferite forme si dimensiuni. Daca Los Angeles va da unda verde unui astfel de proiect de tunele subterane in viitor, ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *