fbpx

Light Phone 2 vrea sa incheie distragerea atentiei de smartphone-uri

Light Phone 2 vrea sa incheie distragerea atentiei de catre smartphone-uri

Light Phone este un telefon lansat acum cativa ani care avea un scop, eliminarea tuturor elementelor de smartphone care ne distrag atentia. Printre acestea se numara internetul, e-mailul si fotografiile, pentru a ramane doar esenta unui telefon. Acesta poate sa primeasca si sa efectueze apeluri si sa stocheze 9 numere de telefon.

Acum ceva ani, telefoanele noastre erau bune doar pentru mesaje SMS, pentru a efectua apeluri si pentru a juca un joc sau doua, ceea ce inseamna ca timpul pe care il petreceam pe telefoane nu era la fel de mare fata de astazi.

CITESTE SI:  Archos vine cu smartphone-uri si tablete 4G colorate in 2015

In ziua de azi, avem social media, jocuri mai captivante, o multime de aplicatii de chat diferite, aplicatii de cumparaturi online, aplicatii de stiri pe smartphone si multe altele. Ei bine, toate astea sunt niste elemente de distragere a atentiei.

Tocmai de aceea Light Phone a fost lansat acum cativa ani. Acesta a fost proiectat pentru a ne duce inapoi la vremurile mai simple cand un telefon era un dispozitiv in special pentru apeluri.

Acum, trei ani mai tarziu, creatorii Light Phone se intorc cu un succesor care se numeste Light Phone 2 si care a fost lansat pe platforma Indiegogo. La fel ca predecesorul, Light Phone 2 a fost lansat cam pentru acelasi lucru ca predecesorul, si anume sa impiedice smartphone-urile sa ne distraga atentia, iar unele dintre functiile de baza ale telefonului sunt apelurile, trimiterea/primirea de mesaje si setarea alarmelor.

CITESTE SI:  Ce preturi are Porsche Design Huawei Mate 20 RS - cel mai scump smartphone Huawei

Fireste ca exista imbunatatiri fata de predecesorul sau, cum ar fi conectivitatea 4G LTE. Creatorii Light Phone 2 sustin, de asemenea, ca noul telefon va fi mai fiabil si mai rezistent decat primul.

CITESTE SI:  Android 7.0 Nougat este portat pe HTC HD2

Se asteapta ca pretul lui Light Phone 2 va fi de in jur de 250 de dolari si ca va incepe sa fie oferit finantatorilor cam prin luna aprilie din 2019. Cei care sunt de parere ca pot astepta un an inainte ca Light Phone 2 sa ajunga la ei, pot intra pe pagina de Indiegogo pentru a finanta acest proiect prin care se doreste incheierea distragerii atentiei de smartphone-uri.