fbpx
LG Watch Urbane Luxe din aur de 23 de carate a fost anuntat

LG Watch Urbane Luxe din aur de 23 de carate a fost anuntat

Compania sud-coreeana a anuntat oficial o editie limitata a smartwatch-ului Watch Urbane din aur de 23 de carate, denumit LG Watch Urbane Luxe.

Produs in colaborare cu REEDS Jewelers, smartwatch-ul are un pret de 1200 de dolari, vine cu o curea din piele de aligator si intr-o carcasa lucioasa.

Mai devreme în acest an, LG Watch Urbane a fost anuntat. Acesta a fost probabil cel mai elegant smartwatch pe care l-am vazut la companie si probabil de la alti producatori de smartwatch-uri dar se pare ca compania va duce smartwatch-ul Watch Urbane la un nivel chiar mai ridicat.

CITESTE SI:  Ce pret are acest Tesla Model S de 1100CP, viitoarea masina electrica a companiei

Compania a anuntat oficial LG Watch Urbane Luxe care practic este o versiune din aur de 23 de carate a originalului.

Acest lucru confirma in esenta zvonurile anterioare conform carora compania avea o versiune mai premium a smartwatch-ului in lucru.

Ceasul LG Watch Urbane Luxe va primi tratamentul cu aur de 23 de carate si va veni cu o curea din piele de aligator si va fi vândut în interiorul unei carcase lacuite cu o stralucire de pian pe care o poti vedea în fotografia de mai sus.

CITESTE SI:  Bestia de laptop de gaming Razer Blade Pro are un pret mult mai mic

LG Watch Urbane Luxe din aur de 23 de carate este rezultatul colaborarii dintre REEDS Jewelers din Statele Unite si compania sud-coreeana. Din pacate, având în vedere alegerea de materiale premium, smartwatch-ul LG nu va veni ieftin si va avea un pret de aproximativ 1200 de dolari, desi trebuie sa recunoastem ca este totusi mult mai accesibil comparativ cu Apple Watch Edition.

CITESTE SI:  Ce rol poate avea tehnologia radar in Chromebook-uri

De asemenea, smartwatch-ul LG Watch Urbane Luxe din aur de 23 de carate ve veni in editie limitata, fiind produse doar 500 de unitati. Fiecare unitate va fi gravata cu propriul numar de serie si va fi disponibila pentru precomanda pe site-ul REEDS mai târziu în aceasta luna si se asteapta ca va fi lansat în luna octombrie.