fbpx

LG va implementa robotii sai ghizi la aeroportul Incheon din Coreea de Sud

LG va implementa robotii sai ghizi la aeroportul Incheon din Coreea de Sud

Avand in vedere ca Coreea de Sud se pregateste pentru cel mai mare eveniment sportiv de iarna din istoria sa, LG Electronics se concentreaza pe imbunatatirea serviciilor automate in zona principala a calatorilor lumii – Aeroportul International Incheon. LG va testa un numar de roboti ghizi la aeroportul premiat pentru a-i asista pe calatorii care sosesc si care pleaca din Coreea de Sud.

Aterizarea intr-o tara straina intr-un aeroport nou poate fi o experienta intimidanta, mai ales daca aceasta este o tara in care se vorbeste o alta limba fata de cea din tara natala.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile TV-uri OLED ale LG pentru 2019

Cu toate acestea, in cea mai mare parte, majoritatea aerogarilor sunt destul de bine echipate pentru a face fata turistilor si vizitatorilor, cu semnalizari clare in mai multe limbi.

Cu toate acestea, se pare ca in Coreea de Sud lucrurile vor fi duse la urmatorul nivel. LG a anuntat recent ca va lansa Robotul Ghid pentru Aeroport si Robotul de Curatare pentru Aeroport in Aeroportul Incheon din Coreea de Sud.

Daca te intrebi de ce acesti roboti ghizi iti suna familiar, asta este pentru ca acestia au fost initial anuntati mai devreme in acest an la evenimentul CES 2017 si se pare ca LG va manevra aceste dispozitive in Aeroportul Incheon din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Unde a prezentat LG un display OLED flexibil si transparent de 77 inci

Dupa cum indica numele lor, Robotul Ghid pentru Aeroportul Incheon din Coreea de Sud al LG va merge printre terminale unde acesta le va oferi clientilor informatii precum indicatii si informatii despre timpul de imbarcare.

De asemenea, acesta va fi capabil sa vorbeasca patru limbi printre care se numara coreeana, engleza, chineza si japoneza. Pasagerii isi pot chiar scana biletul de imbarcare cu robotul ghid al LG, iar acesta ii va conduce la poarta de plecare a aerogarii Incheon din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Difuzoarele smart Google Home primesc un update care le ofera caracteristica de streaming Bluetooth. Doar unele dintre ele, momentan

Cat despre Robotul de Curatare al LG, practic acesta suna de parca ar fi Roomba pe steroizi. Acesta va fi capabil sa detecteze zonele care au nevoia cea mai mare de curatenie, iar robotul LG se va asigura ca aeroportul Incheon din Coreea de Sud este curat si imaculat. Daca ai de gand sa vizitezi Coreea de Sud si aerogara Incheon in viitorul apropiat, fii cu ochii pe acesti roboti.