fbpx

LG si Bang & Olufsen au creat un televizor OLED de 11.000 de dolari

LG si Bang & Olufsen au creat un televizor OLED de 11.000 de dolari

Compania Bang & Olufsen este cunoscuta pentru produsele sale premium, iar daca ai bani de spart, atunci poate ar trebui sa te gandesti sa cumperi noul televizor OLED pe care l-a produs in colaborare cu LG.

Cele doua companii au anuntat un parteneriat anul trecut, iar acum au dezvaluit noul lor televizor OLED care se numeste BeoVision Eclipse. Este o combinatie superba dintre un televizor 4K si un sistem de sunet de 450 de wati cu radio si streaming de muzica prin internet.

CITESTE SI:  Reparatia lui iPhone X ar putea costa 549 de dolari

A da, si preturile incep de la 11.000 de dolari. Panourile OLED ale LG sunt bine privite, asa ca aceasta companie ofera panourile de display pentru aceste dispozitive.

Se spune ca BeoVision Eclipse al LG si Bang & Olufsen va oferi “un negru absolut si un contrast infinit”. Televizorul OLED creat de LG si Bang & Olufsen suporta HDR si rezolutia 4K, lucrurile la care te astepti de la un dispozitiv de acest calibru.

BeoVision Eclipse al Bang & Olufsen de 11.000 de dolari are de asemenea un suport motorizat pentru podea care poate fi folosit pentru a-l misca prin camera fara zgomot la atingerea unui buton. Acesta poate fi chiar montat pe un suport motorizat de perete.

CITESTE SI:  Google gaseste dovezi ale existentei anunturilor legate de Rusia pe YouTube, Gmail si pe motorul de cautare

Televizorul Bang & Olufsen OLED de 11.000 de dolari este propulsat de platforma si sistemul de operare webOS 3.5 al LG, asa ca acesta este un televizor smart corespunzator, mai ales ca are acces la aplicatii precum YouTube, Netflix si nu numai.

CITESTE SI:  Cel mai exclusiv site din lume ii permite numai unui singur vizitator sa-l viziteze

Exista suport integrat pentru Spotify Connect, Chromecast si sunet AirPlay. Clientii pe care nu-i deranjeaza pretul de 11.000 de dolari pentru un televizor OLED ar trebui sa retina ca BeoVision Eclipse al LG si Bang & Olufsen este disponibil in dimensiuni de 55 si 65 de inci. Acestea au preturi de 10.990 de dolari, respectiv 15,990 de dolari. BeoVision Eclipse al LG va fi disponibil la comerciantii Bang & Olufsen incepand cu aceasta luna.