fbpx

LG se distreaza pe seama absentei lui Galaxy Note 5 in Europa

LG se distreaza pe seama absentei lui Galaxy Note 5 in Europa

In fiecare an, Samsung a venit cu un nou smartphone Galaxy S si cu un nou Note la targul IFA din Berlin.

Acesta a fost unul dintre cele mai de incredere si inevitabile evenimente din calendarul tehnologiei. Se pare ca LG profita acum de absenta lui Galaxy Note 5 in Europa.

Dupa cum poate ai auzit, Samsung a ales sa nu lanseze smartphone-ul Samsung Galaxy Note 5 in Europa, sustinand ca evalueaza piata si ca vor lua o decizie mai tarziu.

CITESTE SI:  De ce o femeie da in judecata Samsung din cauza lui Galaxy Note 9

Daca acest lucru functioneaza sau nu in favoarea consumatorilor europeni, asta ramane de vazut, dar, in ceea ce priveste LG, acesta este aur de marketing.

Cel mai fioros rival sud-coreean al Samsung, LG, a decis sa valorifice absenta smartphone-ului Galaxy Note 5 in Europa prin postarea unui tweet dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, sustinand ca aceasta este ceva ce acestia nu le-ar face-o niciodata consumatorilor din Europa, etichetand in acest proces smartphone-ul LG G4 al companiei.

CITESTE SI:  Ce alta companie de smartphone-uri va oferi incarcare rapida de 100W

Acestea fiind spuse, smartphone-ul LG G4 este un pic mai mic decat Note 5, dar presupunem ca pentru cei care vor cu adevarat un telefon urias, dar care nu alearga dupa curbele lui S6 Edge, LG G4 ar putea merita luat in considerare.

Cum am spus, Samsung inca nu a spus daca il va aduce vreodata pe Galaxy Note 5 in Europa. Cu toate acestea, de atunci a fost lansata o petitie pe care cei care vor cu adevarat smartphone-ul ar trebui sa o semneze si sa-i dea astfel de stire companiei Samsung ca exista o mare cerere pentru Galaxy Note 5 in Europa.

CITESTE SI:  VIDEO: Sticla Gorilla Glass 5 de pe Galaxy Note 7 se zgarie usor

Intre timp, exista vreun cititor din Europa care planuieste sa-l cumpere pe smartphone-ul LG G4, pentru ca Galaxy Note 5 nu este disponibil in regiunea lor?