LG ofera smart TV-uri gratuite pentru cei care cumpara smartphone-ul LG G7 ThinQ

LG ofera smart TV-uri gratuite pentru cei care cumpara smartphone-ul LG G7 ThinQ

Este posibil ca nu este cel mai inovator smartphone al anului, dar LG G7 ThinQ este un smartphone Android de varf destul de bun si care ar trebui sa se dovedeasca destul de capabil. Precomenzile se vor deschide in curand in Canada, iar atunci compania va oferi gratuit cate un smart TV celor care cumpara smartphone-ul LG G7 ThinQ.

Te gandesti sa intri in posesia smartphone-ului recent anuntat LG G7 ThinQ? Daca da, ai putea fi interesat sa afli ca, potrivit unui tweet de LG Canada, se pare ca, in incercarea de a promova smartphone-ul G7 ThinQ si de a-i incuraja pe clienti sa-l cumpere, compania va oferi clientilor un smart TV 4K gratuit.

CITESTE SI:  In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

Cu toate acestea, dupa cum probabil ati suspectat dupa originea tweet-ului, se pare ca acest lucru este valabil numai pentru cei care locuiesc in Canada. Deci, daca locuiti in Canada, poate ca smart TV-ul gratuit pe care il ofera LG v-ar putea interesa.

Nu este clar daca LG intentioneaza sa ruleze o promotie similara in Statele Unite sau daca ar putea avea altceva planificat. Pentru cei care locuiesc in Canada, conditia pentru a intra in posesia smart TV-ului gratuit este ca trebuie sa precomande smartphone-ul LG G7 ThinQ intre 18 mai si 31 mai pentru a se califica.

CITESTE SI:  Browserul Microsoft Edge pentru Android ajunge la un numar urias de descarcari

Odata ce locuitorii din Canada au precomandat smartphone-ul G7 ThinQ, vor trebui sa se indrepte catre site-ul LG si sa trimita un formular de solicitare impreuna cu dovada achizitiei, dupa care vor putea primi un smart TV 4K gratuit de 43 de inci, modelul 43UK6300.

CITESTE SI:  Ce pret are Oppo Find X Lamborghini care se incarca complet in 35 de minute

De asemenea, site-ul enumera diferiti operatori mobili si comercianti care participa la acest giveaway, astfel ca cei interesati pot intra pe acel site pentru putea castiga smart TV-ul gratuit.

Acest smart TV gratuit valoreaza in jur de 600 de dolari canadieni, ceea ce inseamna ca este un cadou destul de bun si practic, mai ales pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor.

One Response to LG ofera smart TV-uri gratuite pentru cei care cumpara smartphone-ul LG G7 ThinQ

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *