LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

Displayurile Quad HD au devenit ceva obisnuit pentru smartphone-urile de varf ale LG, fiecare smartphone de la G3 incoace avand unul, dar acest lucru s-ar putea schimba.

Sursa de incredere Ice Universe a aflat ca compania lucreaza la un nou display LCD care ar putea debuta pe LG G8 ThinQ si care are o rezolutie 4K (3840 x 2160), in loc de cea Quad HD (3120 x 1440) de pe telefonul G7 ThinQ recent lansat.

Nu este surprinzator ca zvonurile au inceput sa se concentreze pe urmatorul smartphone de varf al companiei (LG G8 ThinQ), avand in vedere ca G7 ThinQ este deja disponibil.

Acestea fiind spuse, este inca prea devreme pentru a fi siguri de ceva legat de LG G8 in acest moment, asa ca cel mai bine ar fi ca deocamdata sa tratati zvonurile legate de acest smartphone cu o doza de precautie.

CITESTE SI:  Smartphone-urile cu procesor cu 10 nuclee vor aparea in 2016

Compania nu va dezvalui probabil modelul G8 ThinQ pana anul viitor, asa ca va trece ceva vreme pana ce vom auzi ceva oficial de la companie cu privire la acest dispozitiv.

Acest lucru inseamna, de asemenea, ca vom auzi multe zvonuri si stiri despre acest dispozitiv in lunile urmatoare. Ultimul zvon indica faptul ca LG G8 ThinQ va renunta la displayurile Quad HD pe care le-am vazut pe smartphone-urile de varf ale LG in ultimii ani, in favoarea unui display cu rezolutie 4K.

CITESTE SI:  Cat costa smartphone-ul iPhone 8 de produs si cu cat il vinde Apple

Acesta ar putea fi un panou LCD 4K, dar trecerea la un display cu rezolutie mai mare pentru smartphone-ul G8 i-ar permite companiei sa se mentina la egalitate cu rivalii sai, in special cu Samsung despre care se asteapta ca-si va prezenta displayul 4K AMOLED cu Galaxy S10 anul viitor.

Cu toate acestea, asa cum am mentionat anterior, este inca prea devreme pentru a fi siguri de ceva despre smartphone-ul LG G8 ThinQ in acest moment, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem cum vor decurge lucrurile.

2 Responses to LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *