fbpx
Filmare LG G4 agatat de o drona

VIDEO: LG G4 filmeaza agatat de o drona

Acum chiar ca vreau o drona. Desi ai putea vrea sa atasezi o camera de varf sau chiar un GoPro de o drona pentru a filma de sus, ultimul promo video al companiei arata ca poti practic sa capturezi niste clipuri video incredibile folosind LG G4.

Desigur, prima data va trebui sa strangi bani pentru o drona, care nu este tocmai ieftina, dar vei putea sa economisesti bani cu camera. In clipul video de mai jos, am vazut ca stabilizarea optica de pe smartphone pare sa fie destul de buna, desi este posibil ca drona are propriul giroscop care se asigura ca filmuletul nu tremura. De asemenea, suntem impresionati de capturile de noapte ale camerei lui LG G4.

CITESTE SI:  Smartphone-ul care poate masura temperatura corporala, pentru coronavirusul Wuhan

Smartphone-ul LG G4 a fost prezentat alaltaieri la un eveniment organizat de companie in New York. La eveniment, pentru a arata de ce e in stare noua camera, compania a prezentat un clip video filmat cu smartphone-ul LG G4 agatat de o drona.

CITESTE SI:  Ce pret are noua drona portabila a DJI, Mini 2

Acum, chiar si cei care nu au fost prezenti la eveniment pot urmari clipul video filmat de smartphone-ul LG G4 din drona pentru ca compania l-a publicat pe Youtube. In acel clip video puteti vedea cat de multe imbunatatiri a facut compania la camera care va fi cu siguranta un motiv de cumparare.

Conform companiei, camera de 16MP a smartphone-ului LG G4 vine cu un senzor mai mare, cu autofocalizare cu laser si cu stabilizare optica a imaginii este cea mai buna din clasa sa. Pe langa asta, utilizatorii au la dispozitie controale manuale. Smartphone-ul LG G4 pare a fi un smartphone de prima clasa, iar camera cu siguranta va fi un rival pe masura pentru cea a lui Samsung Galaxy S6.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-ul cu ecran de 144Hz

https://youtu.be/55gksQYYDL0