Motivul pentru care LG ar putea fi singurul furnizor de displayuri pentru urmatoarea generatie de Apple Watch

LG ar putea fi singurul furnizor de displayuri pentru urmatoarea generatie de Apple Watch

Apple Watch 2 va ajunge in 2016, iar LG ramane singurul furnizor de panouri de display pentru smartwatch-ul de a doua generatie.

Presupunand ca compania isi mentine ciclul anual de lansare a noilor sale dispozitive, putem sa prezicem ca in 2016, am putea vedea urmatoarea generatie a ceasului inteligent Apple Watch.

In acest moment, nu se stiu multe despre acest dispozitiv, dar, potrivit unor zvonuri, LG ar putea fi singurul furnizor pentru panourile de display destinate ceasului inteligent.

Aceasta tactica se contrazice cu modelul de business obisnuit al Apple. Acesta consta in parteneriatul companiei cu mai multi furnizori de componente. Aceasta este tactica pe care o urmeaza Apple de obicei, iar in acest fel nu este necesar ca compania sa se bazeze pe o singura companie care ar putea pune piedici productiei.

CITESTE SI:  Asa ar fi putut arata tastatura primului iPhone la debutul sau

De asemenea, aceasta tactica face ca compania sa depinda mai putin de companii, cum ar fi de Samsung. In trecut, au existat niste conflicte intre compania coreeana si cea americana din cauza incalcarii mai multor patente.

Cu toate acestea, se pare ca in acest caz, compania a decis sa lucreze cu LG pentru displayul P-OLED al smartwatch-ului, avand in vedere ca in acest moment displayul companiei LG este de neegalat pe piata, sau cel putin asta cauta compania la un display.

CITESTE SI:  Youtube experimenteaza redarea video la rezolutie 4K

De asemenea, se asteapta ca LG va castiga 20 de dolari pe Apple Watch, desi nu se stie care va fi profitul. Acestea fiind spuse, in afara de acest zvon, nu se stiu multe despre a doua generatie a Apple Watch care ar putea avea display LG.

Pana in momentul de fata, recenziile ceasului inteligent au fost amestecate, unii laudand dispozitivul, in timp ce altii nefiind fani ai performantei si caracteristicilor sale. Acestea fiind spuse, sa speram ca orice ar avea de gand Apple, dispozitivul se va adresa nevoilor utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *