fbpx

Leonardo DiCaprio ar putea fi urmatorul Joker intr-un film

Leonardo DiCaprio ar putea fi urmatorul Joker intr-un film

Aducandu-l pe Martin Scorsese ca si producator, studioul spera sa-l foloseasca pe legendarul producator de film pentru a-l ademeni pe colaboratorul sau vechi, Leonardo DiCaprio, in lumea francizelor de benzi desenate.

Dupa cum poate ai auzit, Warner Bros. planuieste se pare sa creeze un film Joker de sine statator. Acest lucru este destul de palpitant avand in vedere ca, in cea mai mare parte, Jokerul a aparut de obicei in filmele Batman unde acesta a fost portretizat drept un bandit, dar se spune ca acest film va explora originile personajului, desi ramane de vazut daca va avea succes sau nu.

CITESTE SI:  Fostul director executiv al Ubisoft Motion Pictures crede ca un film bazat pe un joc video poate castiga un Oscar

Acum, potrivit unor stiri, se pare ca compania Warner Bros. ar putea fi interesata sa-l aduca pe Leonardo DiCaprio pentru a juca rolul principal de Joker. In trecut, actorul Leonardo DiCaprio a stat de obicei departe de francize, optand in schimb pentru filme singulare, asa ca va fi interesant de vazut daca Warner Bros. va putea sa-l convinga pe Leonardo DiCaprio sa joace rolul lui Joker.

CITESTE SI:  Ce solutie are Panasonic ca sa nu ni se mai distraga atentia

Cu toate acestea, stirile spun ca legendarul producator de film, Martin Scorsese, va fi cel care va produce filmul Joker si, avand in vedere relatia de lucru a lui Leonardo DiCaprio cu Scorsese, este posibil ca actorul ar putea stabili un precedent si sa joace intr-o franciza, sau cel putin asta este ceea ce spera studioul de film.

Ar trebui sa mentionam ca in acest moment stirile spun ca lui Leonardo DiCaprio inca nu i s-a oferit nicio oferta pentru a juca rolul Jokerului si ca intelegerea cu Scorsese inca nu a fost definitivata, asa ca tratati aceste informatii cu precautie deocamdata.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi aplicatia mobila Dolby pentru inregistrarea in miscare a muzicii

Stirea mai spune ca actualul Joker, jucat de Jared Leto despre care se asteapta ca va juca in continuarea din Suicide Squad si intr-o pelicula spin-off cu Harley Quinn, nu este prea incantat de ideea de a exista mai multi Jokeri in acelasi timp, el si Leonardo DiCaprio.