fbpx
Lenovo K4 Note va integra un display-killer

Lenovo K4 Note va integra un display-killer?

Lenovo a tease-uit din nou viitorul smartphone Lenovo K4 Note pe care compania il va dezvalui pe data de 5 ianuarie.

De aceasta data, compania a tweet-uit in legatura cu “display-ul killer” al succesorului smartphone-ului K3 Note.

Se asteapta ca Lenovo K4 Note va integra un display mare cu rezolutie full HD care este aceeasi ca si cea a smartphone-ului predecesor, dar ar putea veni cu tehnologii care ofera un display mai clar.

Este mai mare neaparat ceva mai bun? Raspunsul depinde de lucrul de care discuti, dar cand vine vorba despre smartphone-uri, exista un “punct fierbinte” pe care producatorii de smartphone-uri il apuca de la o generatie la alta, desi, in general, telefoanele de 5 si 6 inch isi dovedesc cu siguranta popularitatea in acest moment.

Sa ai dimensiunea potrivita este un lucru, dar rezolutia corecta corecta pentru a arata lucruri este alta mancare de peste si se intampla sa spuna intr-un tweet ca smartphone-ul Lenovo K4 Note va avea un “display killer”.

Displayul a fost dezvaluit intr-un promo recent care a fost postat de Lenovo India pe contul sau de Twitter.

Exista un mesaj care ofera mai multe indicii in legatura cu ce incearca promo-ul sa transmita, iar acesta ar fi, “Cand este un display mai mult decat o suma a pixelilor sai?”

Lenovo K4 Note nu este strain de zvonuri. Acuma ceva timp in urma, a circulat zvonul conform caruia telefonul cu display killer va sosi cu 3GB de RAM, in plus fata de senzorul pentru amprente digitale si capabilitatile NFC (Near Field Communication) pentru a fi in pas cu vremurile.

Smartphone-ul Lenovo K4 Note va continua fara nicio indoiala de unde a ramas K3 Note si asteptam o lansare probabila pe 5 ianuarie, avand in vedere ca invitatiile pentru presa au fost trimise deja.