fbpx

Legatura dintre cafele si iPhone X, in viziunea lui Tim Cook

Legatura dintre cafele si iPhone X, in viziunea lui Tim Cook

Suntem cu totii de acord ca 1000 de dolari sunt bani destul de multi. Pentru acest pret puteti cumpara doua smartphone-uri decente de clasa de mijloc, un Mac, puteti alege dintre mai multe laptopuri cu sistemul de operare Windows, iPad-uri si nu numai.

Sau ai putea cheltui 1000 de dolari pe modelul de baza de 64GB al lui iPhone X. iPhone X pare un smartphone destul de scump, dar logica CEO-ului Apple, Tim Cook, ne determina sa credem ca nu este deloc scump. Sau asa crede el.

CITESTE SI:  Cat de impresionant ar putea fi cipul Qualcomm Snapdragon 865

iPhone X este smartphone-ul cel mai scump pe care Apple l-a vandut vreodata, acesta avand un pret de 1000 de dolari. Apple nu crede ca pretul va impiedica cumparatorii sa-si cumpere unul.

Potrivit lui Tim Cook, vei cheltui mai putin pe un iPhone X cu o rata lunara decat cheltui pe o cafea pe zi in unul dintre locurile acelea scumpe. Logica lui Tim Cook are sens.

iPhone X costa 56 de dolari pe luna in programul de upgrade al Apple, iar asta inseamna aproximativ 2 dolari pe zi. Puteti cheltui cu siguranta dublu pe o cafea sau o bautura cu gheata.

CITESTE SI:  Apple a spus daca si-a incetinit si iPad-urile vechi

Dar nu credem ca in Romania. Pornind de la aceasta logica, iPhone X ar putea costa 2000 de dolari, iar oamenii tot si l-ar putea permite pentru ca 4 dolari pe zi este suma de bani pe care oamenii ar putea-o plati pentru cafea intr-unul dintre acele locuri.

Totusi, asta nu schimba faptul ca clientii platesc o suma imensa pentru un iPhone X. De asemenea, Tim Cook nu ia in considerare faptul ca nu exista multi oameni care ar fi de acord sa dea pe iPhone X suma de 1000 de dolari pe care ar da-o pe cafea timp de doi ani.

CITESTE SI:  Cand vor fi anuntate telefoanele Moto G6 ale Motorola

Apple nu este singura companie care vinde un smartphone de 1000 de dolari. Si noul Samsung Galaxy Note 8 se apropie de acest pret, iar daca lucrurile continua sa evolueze in acest fel, s-ar putea sa nu dureze mult pana ce smartphone-urile de 1000 de dolari vor deveni ceva normal.