fbpx

Lansarea Piratii din Caraibe 5 dezamageste

Lansarea Piratii din Caraibe 5 dezamageste

Ultimul film Piratii din Caraibe nu s-a descurcat bine cand vine vorba despre recenzii. Filmul, care se numeste Mortii Nu Spun Povesti, are un procentaj de numai 32% pe Rotten Tomatoes, dar a fost pe primul loc in box office-ul din Statele Unite in acest weekend cu venituri adunate estimate de 62,2 milioane de dolari.

Disney detine franciza profitabila Piratii din Caraibe. Fanii au asteptat foarte mult timp ultimul film al acestei francize denumit Piratii din Caraibe: Mortii Nu Spun Povesti.

CITESTE SI:  De ce un smartphone iPhone X ar fi explodat

Au trecut aproape sapte ani de cand ultimul film a aparut. In ciuda faptului ca oamenii au asteptat cu nerabdare noul film, cifrele filmului Piratii din Caraibe 5 nu sunt atat de impresionante.

In mod clar, nu totul a descurs cum trebuie pentru noul film Disney. Entertainment Weekly a dezvaluit cifrele initiale box office pentru filmul Piratii din Caraibe: Mortii Nu Spun Povesti.

Filmul a adunat 62,2 milioane de dolari in weekendul sau de lansare de vineri pana duminica. Pentru luni se estimeaza ca cifra va ajunge la 76,6 milioane de dolari.

CITESTE SI:  Cum vei putea interactiona cu dispozitivele Apple fara a le atinge

Chiar daca Piratii din Caraibe: Mortii Nu Spun Povesti a fost numarul 1 in weekend, suma de bani pe care a adunat-o arata ca aceasta a fost cea de-a doua cea mai putin buna lansare in Statele Unite si Canada pentru un film Piratii din Caraibe de cand filmul original Blestemul Perlei Negre a fost lansat in 2003.

Acesta pastreaza trendul descendent pe care l-am vazut cu lansarile filmelor anterioare ale francizei. Dead Man’s Chest a aparut in 2006 si a adus intr-un weekend de lansare venituri de 135,6 milioane de dolari.

CITESTE SI:  Atat de bine s-a vandut iPhone 11 al Apple

At World’s End a debutat in anul urmator cu 114,7 milioane de dolari, in timp ce On Stranger Tides din 2011 a putut sa adune numai 90 de milioane de dolari in Statele Unite in weekendul de lansare. Deci, francizei ii merge din ce in ce mai rau.