fbpx

Lansarea Android Nougat va avea loc probabil luna viitoare

Lansarea Android Nougat va avea loc probabil luna viitoare

Pare din ce in ce mai probabil ca sistemul de operare Nougat va ajunge la starea de lansare stabila in luna care vine, impreuna cu patch-ul de securitate Android de pe 5 august.

Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere lansarile lunare preview Nougat din ultimele 5 luni.

Google a lansat deja multiple preview-uri pentru dezvoltatori ale urmatoarei versiuni majore a sistemului de operare.

Compania a confirmat in cadrul Google I/O 2016 ca N, acum cunoscut drept sistemul de operare Android Nougat, va fi lansat la vara.

CITESTE SI:  Camera lui LG G4 da de pamant cu Galaxy S6 si iPhone 6

Desi compania inca nu a confirmat o data de lansare oficiala, se zvoneste ca Google va lansa sistemul de operare Android Nougat luna viitoare.

Google a lansat recent cel de-al cincilea si final preview al Android Nougat, ceea ce inseamna ca lansarea publica nu este departe.

Chiar daca compania nu a anuntat o data de lansare inca, lansarea preview-ului final inseamna ca Android Nougat este aproape de a fi declarat ca fiind potrivit pentru utilizarea publica.

CITESTE SI:  Lumia 550 este un smartphone Windows 10 Mobile accesibil

Zvonul vine de la reputatul leakster Twitter @evleaks care a avut de destul de multe ori dreptate.

Acesta sustine ca Google va lansa sistemul de operare Android Nougat in luna august, iar acesta va include cel mai nou patch de securitate pentru luna august.

De asemenea, acesta sustine ca sistemul de operare nu va fi disponibil pentru proprietarii de smartphone-uri Nexus 5.

CITESTE SI:  Meizu PRO 5 Ubuntu Edition este dat spre vanzare - specificatii si pret

Telefoanele Nexus compatibile vor fi cu siguranta primele dispozitive care vor primi  N, apoi depinde de producatori precum Samsung si LG ca acestia sa-l trimita catre telefoanele lor cat mai rapid posibil, dar daca istoria ne-a invatat un lucru, acela este ca poate dura destul de mult timp pentru ca noile lansari de Android sa ajunga pe smartphone-urile non-Nexus. Asteptam sistemul de operare care probabil se va lansa luna viitoare.