La implinirea celor 40 de ani de existenta a Microsoft, Bill Gates a trimis angajatilor un email

Bill Gates

Bill Gates si Paul Allen au inceput compania Microsoft pe data de 4 aprilie 1975, adica exact acum 40 de ani. In onoarea acestei realizari, Bill Gates le-a trimis angajatilor Microsoft un email, detaliind planurile lui pentru viitorul companiei.

Emailul pentru angajati a fost initial tweet-uita de Amit Choudhary, iar publicatia The Verge i-a confirmat autenticitatea. O parte din emailul pentru angajati este in felul urmator: “Maine (4 aprilie) este o zi speciala: este cea de-a 40-a aniversare a Microsoft. Paul Allen si cu mine ne-am stabilit telul de a pune un computer pe fiecare birou si in fiecare casa. A fost o idee indrazneata si foarte multi oameni credeau ca ne-am pierdut mintile de ne imaginam ca acest lucru este posibil”.

CITESTE SI:  Google lucreaza la un nou format de imagine pentru web denumit Pik

Bill Gates este cel mai bogat om din lume iar motivul este unul simplu. Acum 40 de ani, el a cofondat compania Microsoft impreuna cu Paul Allen. De atunci, compania a crescut si a devenit o companie care valoreaza multe miliarde de dolari si care a inceput sa activeze in mai multe domenii de activitate.

La implinirea celor 40 de ani de existenta a companiei Microsoft, cofondatorul companiei le-a trimis angajatilor un email care a aparut si pe Twitter in care le impartasea viziunea sa pentru viitor si in care le-a multumit angajatilor pentru dedicare. Bill Gates a renuntat acum cativa ani la conducerea Microsoft, cedandu-i locul lui Steve Ballmer, iar anul trecut la conducere a venit indianul Satya Nadella.

CITESTE SI:  Cat trebuie sa plateasca un cuplu din cauza unui site ilegal de ROM-uri

Bill Gates nu a iesit din scena, ci este in continuare o figura importanta in cadrul companiei. Acum, acesta ii sfatuieste pe angajatii Microsoft in legatura cu noile produse. Bill Gates isi ocupa acum timpul cu Fundatia Bill si Mellinda Gates, prin care sustine mai multe cauze umanitare si sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *