fbpx
La fel ca Apple, Amazon ar avea o echipa secreta de sanatate

La fel ca Apple, Amazon ar avea o echipa secreta de sanatate

Poate ca compania Amazon este cunoscuta ca fiind un comerciant online care vinde orice lucruri la care te poti gandi, dar compania are ambitii si mai mari. De exemplu, am vazut cum compania Amazon a incercat sa intre in casele noastre cu dispozitive precum butoanele Dash si difuzoarele smart Amazon Echo, iar acum se pare ca ar putea fi interesata si de sanatatea noastra.

Intr-o stire de CNBC, s-a dezvaluit ca Amazon are o echipa secreta care este dedicata pentru a lucra la inregistrari medicale electronice, telemedicina si alte lucruri legate de sanatate. Aceasta echipa secreta se numeste “1492” si are acest nume inspirat de anul in care Cristofor Columb a ajuns pentru prima data in Americi, desi ce legatura are asta cu sanatatea/medicina ramane de vazut.

CITESTE SI:  De ce cofondatorii Instagram ar fi demisionat de la Facebook

Se pare ca sanatatea si medicina high-tech par sa fie destul de in voga in ziua de azi si in aceasta epoca digitala. Am auzit zvonuri conform carora Apple are de asemenea o echipa secreta de sanatate secreta care lucreaza la dispozitive/senzori medicali, printre care se numara un senzor de glucoza pentru Apple Watch.

CITESTE SI:  Tara in care se folosesc cel mai mult emoji-urile

Nu suntem siguri daca Amazon are planuri pentru dispozitivele purtabile, dar daca are, atunci echipa sa secreta 1492 pare sa fie un bun punct de plecare. Stirea sustine ca Amazon exploreaza de asemenea modul in care produsele Amazon existente precum Echo si Dash Wand ar putea avea intrebuintari legate de sanatate.

CITESTE SI:  Ce telefoane Android ar putea contine malware din fabrica

Probabil dispozitive precum Echo Show cu al sau display le-ar permite utilizatorilor sa sustina apeluri video cu medicii lor, cine stie? In orice caz, tratati aceste informatii cu precautie pentru moment, dar in cazul in care nu este clar pana acum, ambitiile companiei sunt in mod clar dincolo de cele de a fi doar un comerciant online.