fbpx

La ce varsta a decedat Stan Lee, legenda in benzi desenate

La ce varsta a decedat Stan Lee, legenda in benzi desenate

Stan Lee, omul responsabil pentru mare parte din Universul Marvel, a decedat, a spus fiica acestuia pentru TMZ. Acesta a avut mai multe boli in ultima vreme, a avut pneumonie si probleme de vedere.

Stan Lee a inceput Marvel impreuna Jack Kirby in 1961 cu The Fantastic Four. Acesta a continuat cu crearea benzilor desenate Spider-Man, The Incredible Hulk, X-Men si nu numai. Legenda a avut scurte aparitii in multe dintre filmele Marvel.

Pentru cei care au crescut inconjurati de benzi desenate, Stan Lee este fara indoiala un nume cu care sunt familiarizati. Legenda care a contribuit la dezvoltarea numeroaselor personaje emblematice a decedat la varsta de 95 de ani.

CITESTE SI:  Continuarea carui film bazat pe un joc video a fost confirmata?

Stirea despre decesul sau a fost oferita initial de TMZ si a fost confirmata de mai multe agentii de presa, printre care se numara si The Hollywood Reporter.

Chiar si pentru cei care nu sunt familiarizati cu munca lui la Marvel, numele lui este destul de important. Acesta a fost implicat in cam orice film Marvel care a aparut.

CITESTE SI:  Ben Affleck infirma zvonurile conform carora nu va juca in "The Batman"

O stire de IGN a confirmat ca Stan Lee care a decedat a inregistrat deja o scurta aparitie in viitorul film Avengers 4 care a fost programat pentru o lansare in 2019 si care ar putea fi ultima ocazie in care il vom mai vedea pe Stan Lee intr-un film Marvel.

Legenda Stan Lee – care a decedat –  a creat si cocreat mai multe personaje din Universul Marvel care au devenit extrem de reusite. Printre aceste personaje de benzi desenate se numara Spider-Man, X-Men, Thor, Iron Man, Fantastic Four, Incredible Hulk, Daredevil, Ant-Man si nu numai.

CITESTE SI:  In ce tara au inceput primele transmisii TV 8K prin satelit

Acesta nu este cunoscut doar pentru crearea de personaje, ci si pentru scrierile sale care au dus la ceea ce se cunoaste acum ca fiind Metoda Marvel, o metoda inca folosita in ziua de azi care consta in combinarea unor benzi desenate diferite.