fbpx

La ce va fi utila noua companie media a lui Elon Musk

La ce va fi utila noua companie media a lui Elon Musk

Elon Musk are multe idei grozave. Printre aceste idei se numara ducerea oamenilor pe Marte, imbunatatirea transportului public, revolutionarea industriei auto si asa mai departe.

Ultima sa idee, sau cel putin cea pe care a facut-o publica acum, va fi probabil un motiv de ingrijorare pentru multi. Elon Musk a spus ca cocheteaza cu ideea construirii unui serviciu si unei companii media care sa permita publicului sa evalueze adevarul din stiri, publicatii, al jurnalistilor si editorilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Politia olandeza incepe sa foloseasca vulturi pentru a dobora dronele

Asta inseamna ca serviciul va permite practic utilizatorilor sa evalueze jurnalisti. Dupa cum unul dintre urmaritorii sai a punctat, acest serviciu poate fi o pacoste pentru jurnalisti, la care Elon Musk a raspuns pur si simplu “exact”.

Elon Musk a mentionat ca serviciul ar putea fi denumit Pravda – care nu este o referinta prea subtila la ziarul Uniunii Sovietice. Cu toate acestea, lui Elon Musk nu i-a venit ideea abia acum, pentru ca Gizmodo dezvaluie ca Pravda exista din luna octombrie a anului trecut.

CITESTE SI:  De ce primul test de zbor al taxiului zburator Boeing lasa de dorit, desi a fost un succes

Pravda Corp. a fost certificata ca corporatie straina in Delaware pe data de 18 octombrie 2017. Jared Birchall a fost numit presedintele serviciului. Acesta detine deja mai multe roluri in unele dintre celelalte companii ale lui Elon Musk, cum ar fi The Boring Company.

CEO-ul Tesla a confirmat acest lucru autorului stirii si a spus ca munca la Pravda va continua de indata ce va termina lucrul la Model 3. Acesta nu a confirmat implicarea niciunei alte persoane in Pravda pana acum.

CITESTE SI:  La asta a lucrat compania Apple de ani de zile pentru iPad

Aceasta probabil nu va fi singura companie media pe care Elon Musk o va sustine. Pentru Thud!, compania media umorista, acesta a angajat fosti colaboratori ai The Onion pentru a crea continut, desi nu exista nimic de dezvaluit despre aceasta in acest moment.